Kategoriler
İnternet

Spotify Web Player Bilgisayarda (PC) Nasıl Kullanılır?

Spotify Web Player PC’de Kullanma

Spotify Web Player, bilgisayarınızda en iyi ve aynı zamanda devrim yaratan müzik çalar uygulamalardan birisi. Spotify ile ilgili en etkileyici şey onun devasa veritabanı. Bilgisayarınızda Spotify kullanarak herhangi bir şarkıyı bulabilir ve dinleyebilirsiniz. Spotify veritabanında ise bilgisayarınızdan arkadaşlarınızla bağlantı kurup müzik önerilerini paylaşabilirsiniz. Bu uygulamayı kullanarak yeni şarkıları keşfedin, sanatçı bulun, radyo dinleyin, çalma listelerinizi oluşturun, şarkı indirin v.b. Ancak ne yazık ki Spotify Web Player, dünyanın tüm ülkelerinde kullanılamamaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

ABD, İngiltere, İspanya, İsveç, Hollanda ve diğerleri için geçerlidir. Yani Spotify Web Player, ülkenizde kısıtlıysa bilgisayarınızda Spotify uygulamasını kullanamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu yazımızda Türkiye’de kısıtlanmış olsa bile bilgisayarlarınızda Spotify Web Player’ı nasıl kullanabileceğinizi anlattık.

PC’de Spotify Web Player Nasıl Kullanılır?

Bu yapılması en kolay şey. Spotify Web Player’ı kullanarak istediğiniz kadar çok şarkı ve en sevdiklerinizi ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Spotify Web player şarkıları dinlemek için ücretsiz erişim sağlar. Çevrimiçi bir hizmet olduğu için tarayıcınızdan hiçbir şey indirmeniz gerekmez. Bilgisayarınızda Spotify Web Player’ı kullanmak için aşağıdaki adımları takip edin.

1 – Öncelikle Spotify Web oynatıcısının resmi web sitesini ziyaret edin. Bu nedenle https://open.spotify.com/browse adresine gidin.

2 – Daha sonra bir Spotify hesabı oluşturun. Spotify Web Player’a kaydolmak tamamen ücretsiz. Ancak maalesef Spotify Web Player tüm ülkelerde kullanılamamakta. Bu nedenle ülkeniz desteklenen ülkeler listesinde değilse bir VPN kullanmanız ve konumunuzu Spotify’ın bulunduğu başka bir ülkeye çevirmeniz gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

3 – Böylece Spotify hesabınızı oluşturduktan sonra hesabınıza giriş yapmanız yeterli. Şimdi her şeye buradan erişebilirsiniz. En iyi şarkılar, en iyi albümlerin özellikli listesini sunuyor. Dinlemek istediğiniz belirli şarkıları manuel olarak da arayabilirsiniz.

4 – Bunun bir diğer yolu da bir çalma listesi oluşturabilmeniz. Sadece çalma listesi seçeneğini tıkladıktan sonra yeni bir çalma listesi oluşturun. Sadece bir tane değil istediğiniz kadar çok çalma listesi oluşturabilirsiniz.

5 – Çalma listenize şarkı eklemek istediğinizde o şarkıyı arayın, üzerine sağ tıklayın ve ardından çalma listenize ekleyin. Böylece kolaylıkla Spotify Web Player’ı kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com