Kategoriler
İnceleme Yazılım

En İyi Ebeveyn Kontrolü (Çocukları İzleme) Uygulaması – Kidgy

Çocuklarınızı İnternette Takip Etmenin Kolay Bir Yolu Var

Dünya çok hızlı gelişiyor. Her şey indiriliyor. Çocuklar bilgi ve teknolojiyi ebeveynlerine göre daha sık ve daha hızlı kullanmaktalar. Ebeveynlerin dünyadaki teknoloji ile çocuklarının hareketlerini izlemenin kolay yollarının bulunduğu eski zamanların aksine, artık ebeveynlerin çocuklarını takip etmesi zorlaşıyor. Çocuklar cep telefonları ile çok fazla zaman geçiriyorlar. Kullanmadan 10 dakikadan daha fazla kalmayabilirler. Çocuklarına bakmakta olan ebeveynler artık çocuklarının cep telefonu kullanımını kontrol etme konusunda acı çekiyolar dersek yanlış söylemeyiz. Kidgy.com web sitesi, ebeveyn yetki söz konusu olduğunda ebeveynlerin aradıkları en iyi cevap diyebiliriz. Ebeveynler tarafından çocuklarının cep telefonu kullanımını izlemek için yaygın olarak kullanılan en mükemmel ebeveyn otoritesi uygulaması. Uygulama hem iPhone hem de Android cihazlarla uyumlu. Kidgy ebeveyn Kontrolü Uygulamasını kullanananlar aşağıdaki avantajlara sahip oluyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Kidgy Uygulamasını En İyi Yapan Özellikler

GPS (Küresel Konumlandırma Sistemi)

Ebeveynler artık her an çocuklarının nerede olduklarını bilmek istiyorlar. Uygulama gerçek zamanlı Global Konumu çocuklarınızla birlikte tanımlıyor. Bu uygulama alanı doğrudan cep telefonunuza gönderiyor. Bu ebeveyn uygulaması çocuğunuzun belirli bir yerde edindiği tüm kablosuz doğruluk ağlarındaki haberleri velilere bildiriyor. Çocuklarınız bir ailenin ya da arkadaşınızı ziyaret ettiklerinde ve bunu söylemeyi unuttuklarında anne ve babalar endişe ediyorlar. GPS, ebeveynlerin çocuklarındaki cihazlarının tüm rota geçmişlerine bağlamasına yardımcı oluyor.

Aramaları Engelleme

Uygulama arayan kimlikleri, çağrı kayıtları v.b. ebeveyn kontrolü ve izlemesi için çağrı özeti hakkında bilgi sağladığından ebeveynlerin artık acı çekmiyor. Bu uygulamayı kullanarak ebeveynler çocuklarının cep telefonlarındaki bazı bağlantılarını engelleyebilir ve geç saatlerde telefon görüşmelerini azaltabilirler.

Alarm Anahtarı

Bu bir ebeveynin çocuklarından uzaklaşması demektir. Bazen arkadaşlarınızla birlikte taşınabilir veya bir topluluk topluyor olabilirsiniz. Arkadaşlarının cep telefonlarını alabileceği endişesi yüzünden ebeveynlerini aramayı zor bulabilirler. Çocuğunuz Kidgy uygulamasını edinmek ve SOS’a basmak veya “Save our souls” butonuna basmak zorundadır. Anında, bu mesaj ebeveynin cep telefonuna geçerli saat ve yer de dahil olmak üzere gönderilir. Bu özellik sayesinde, ebeveynler çocuklarını bu gibi durumlarda sakince kurtarabilirler.

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-1

Temiz İnternet

Modern nesiller gerçekten zekiler ve birçok web sitesine erişiyorlar. Bu uygulamayı kullanarak ebeveyn çocuğunuzun hangi web sitelerine erişebildiğini görebilir. Uygulama çocuklarınızın internette kaldıkları analiz zamanını sizin için erişilebilir yapacak. Örneğin ödev yapmak veya okumak gibi yararlı işler yapıyor mu? Uygulama ebeveynlerin Çocuğun erişemeyeceğini düşündükleri web sitelerini engellemelerine izin veriyor. Uygulama ebeveynleri teknolojiden haberdar ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Kısa Mesaj Servisi İzleme

Ebeveynler çocuklarının kiminle iletişim kurduğunu izleyebilirler. Uygulama çocuklarının cep telefonlarındaki tüm giden ve gelen metinleri ebeveynle paylaşıyor. Ebeveynler kaldırılan mesajları kontrol etmek için uygulamayı görüntüleyebilirler.

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-2

Web Sitesi Engelleme

Çocuklar oyunlarda çok şey öğreniyorlar ya da kötü davranışlar kazanıyorlar. Bu, çocuğunuzun araçlarına hangi uygulamayı yüklediği konusunda ebeveynlere kapsamlı bilgi sağlıyor.

Konum Belirleme

Cihazların geliştirilmesinden önce ebeveynler çocuklarıyla ilgili çok sıkıntı çekerdi. Kidgy Uygulama ile konumlarıyla ilgili herhangi bir konuda endişe etmeniz gerekmez. Ebeveynler bu uygulama ile çocukları için sınırlı yer ayarlayabilirler.

Kidgy Tanıtım

Kidgy Resmi Web Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com