Kategoriler
Android iOS

VSCO Cam Yeni Özellikleri İle iOS ve Android’de

Mobil Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

Bildiğiniz gibi VSCO Cam uygulaması iOS ve Android işletim sistemli mobil cihazlar için bir fotoğraf, resim düzenleme uygulamasıdır. Bu fotoğraf düzenleme uygulaması olan VSCO Cam, uygulamaya yeni filtreler ekledi. Zaten bünyesinde profesyonel filtreler bulunduran VSCO Cam bir adım daha ileri giderek yeni filtrelerle kendini daha geliştirdi.

Hem Profesyonel Hem Ücretsiz

Ücretsiz olması büyük bir avantaj olan bu uygulamayı mutlaka deneyin. Visual Supply, Adobe Photoshop için geliştirdiği fotoğraf filtrelerinden sonra, mobil fotoğrafçılar için birçok fotoğraf filtresi bulunan VSCO Cam uygulamasıyla iOS ve Android kullanıcılarının da karşısına çıkmıştı. Bünyesinde bulundurduğu ve diğer hiç bir fotoğraf filtreleme uygulamalarına benzeyemeyen profesyonel filtreleri ile dikkat çeken VSCO Cam’e, bugün yeni filtreler eklendi. Uygulama içi güncelleme ile uygulamaya; Analog, Archetype, New Modern, Lights, Polychrome Summer ve Polychrome Winter isimli 6 yeni filtre eklendi.

Sponsorlu Bağlantılar

VSCO Cam

 

Ancak bu filtrelerin tamamını satın almak isterseniz 5 Dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Eğer mobil fotoğrafçılığı seviyorsanız ve bu uygulamayı ve ücretli olan filtreleri mutlaka denemelisiniz.

Android için VSCO Cam İndir Donwload

iOS için VSCO Cam İndir Donwload

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com