Kategoriler
İnceleme Oyun

Assassin’s Creed 4: Black Flag’dan İlk Video – Freedom Cry

Hayranları Her Geçen Gün Artıyor

Bir seri haline gelen ve bir çok hayran kitlesi bulunan Assassin’s Creed oyununun son serisi olan Assassin’s Creed 4: Black Flag için geçtiğimiz günlerde bir DLC paketi (buradan ulaşabilirsiniz) yayınlanmıştı. İşte yayınlanan bu paket ile ilgili olarak 10 dakikalık bir video yayınlandı.

Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed 4: Black Flag için hazırlanan ilk DLC paketi Freedom Cry geçtiğimiz gün satışa sunulmuştu. İlk etapta PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulan Freedom Cry’ın PC versiyonunun ise ilerleyen günlerde oyun severlerin beğenisine sunulacağı açıklanmıştı. Oyunu PlayStation 3’te oynamaya başlayan bazı oyun severler Freedom Cry’ın ilk 10 dakikasını internet üzerinden diğer kullanıcılar ile paylaştılar.

Sponsorlu Bağlantılar

Assassin’s Creed 4 Black Flag - Freedom Cry

Freedom Cry’ın ilk 10 dakikalık bölümünü içeren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Freedom Cry’da, Edward Kenway’in eski dostlarından biri olan Adawale isimli bir karakteri kontrol edeceğiz. Bir köle olarak doğan ve özgürlüğüne kavuşmak için korsan olma yolunu seçen Adawale’in hikayesine tanıklık edeceğimiz Freedom Cry’da yeni silahlar ve 9 yeni görev bizleri bekliyor olacak.

Assassin’s Creed 4: Black Flag’den İlk Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com