Kategoriler
Teknoloji

watchOS 3 Yenilikleri (Özellikleri) ve Çıkış Tarihi

watchOS 3 Tanıtıldı

WWDC 2016 etkinliğinde Apple bir diğer işletim sistemi olan watchOS 3 akıllı saat işletim sistemini tanıttı. watchOS 3 güncellemesi geldiğinde Apple akıllı saatler birçok yeniliğe kavuşacaklar. Apple Watch akıllı saatlerin işletim sistemi olan watchOS 3, çok daha hızlı olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

watchOS 3 Yenilikleri

Dikkat çeken belki de en önemli özellik iPhone akıllı telefondan bağımsız olarak çalışabiliyor olması. Hız konusunda watchOS 2’ye göre 7 kat hızlı. Bu yeni işletim sistemi ile beraber Apple Watch akıllı saatlere Dock özelliği geliyor. Böylece Denetim Merkezi özelliği Apple Watch’a geliyor. Bu da sistem dosyalarına erişebileceğiniz anlamına geliyor.

Bir diğer özellik ise mesaj yazabilmek. Yani watchOS 3 ile akıllı saatinizden Scribble uygulaması sayesinde mesaj yazabileceksiniz. watchOS 3 ile Apple akıllı saatinizin kadranlarını da değiştirebiliyorsunuz. Bunların en dikkat çekeni ise Minnie Mouse oldu.

watchOS 3 Yenilikleri Çıkış Tarihi

Acil durumlarda 911 aranabilecek ve bulunduğunu bölge önceden tanımladığınız bir yakınınıza gönderilecek. Bu özelliğin ülkemizde de çalışmasını bekliyoruz. Activity Sharing özelliği ile de günlük aktivitelerinizi istediğiniz kişilerle paylaşabileceksiniz.

watchOS 3 Çıkış Tarihi

watchOS 3 geliştirici sürümünü bugün indirebilirsiniz. Ama tam sürümü diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi bu yılın son çeyreğinde gelecek.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com