Kategoriler
Android iOS Özel

WhatsApp İle Dosya Gönderme Dönemi Başladı

WhatsApp’dan Döküman Gönderin

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma ve sohbet uygulamalarından birisi olan WhatsApp sürekli yeni özelliklerle kaşımıza çıkmakta. Gerek kişisel sohbetlerde olsun gerekse iş dünyasında olsun yoğun bir şekilde kullanılan bu uygulama yeni bir özellik daha ekledi. Özellikle iş alanında ve eğitim alanında yoğun olarak kullanılacağını tahmin ettiğim bu özellik belge/döküman gönderme özelliği.

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp İle Belge/Döküman Nasıl Gönderilir?

WhatsApp, OTA üzerinden yaptığı güncelleme ile bu özellik devreye girdi. Hem Android hemde iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için kullanılabilecek bu özellik sayesinde kullanıcılar birbirlerine PDF, DOC ve XLS uzantılı dökümanlar gönderip alabilecekler.

whatsapp dosya gönderme

Bu özellik ile Dropbox, iCloud, OneDrive v.b. bulut depolama alanınızdaki belgelerinizi de paylaşma imkanınız oluyor. Android akıllı telefonunuzdaki yada tabletinizdeki belgeyi veya dökümanı doğrudan paylaşma imkanınız varken iOS akıllı telefonunuzdaki yada tabletinizdeki belgeyi veya dökümanı doğrudan paylaşamıyorsunuz. Bunun için belge yada dökümanınızın bulut depolama alanınızda olması gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

“WhatsApp İle Dosya Gönderme Dönemi Başladı” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com