Kategoriler
Özel Yazılım

Windows 10 İçin En İyi Antivirüs Programları

Windows 10 İçin En İyi Antivirüs Programları (2018)

Windows 10 için en iyi antivirüs programları birçok Windows kullanıcısının merak ettiği ve öğrenmek için araştırma yaptığı bir konu. Bizlerde 2018 yılı için geçerli olan en iyi antivirüs programlarını bir araya getirdik. Bilindiği gibi normal şartlarda Windows 10’un kendi güvenlik duvarı (Windows Defender) var ama birçok kullanıcı ekstra bir koruma istiyor. Bölece kendini daha güvende hissediyor. Eğer sizin kullandığınız bir antivirüs programı varsa dikkat etmeniz gereken bir şey var. O da kendini güncelleyip güncellemediğidir. Çünkü her an yeni bir virüs, zararlı yazılım, casus yazılım v.b. ortaya çıkıyor ve eğer kullandığınız antivirüs programı kendini güncellemiyorsa yine tehlike altındasınız demektir. Şimdi gelelim bizim önereceklerimize.

Sponsorlu Bağlantılar
Neden Antivirüs Yazılımına İhtiyacınız Var?

Windows 10 İçin 2018’in En İyi Antivirüs Yazılımları

Windows 10 İçin En İyi Antivirüs Programları

Bitdefender Antivirus Plus 2018

Windows 10 bilgisayarınızda kullanabileceğiniz en iyi antivirüs programlarından birisi de Bitdefender Antivirus Plus 2018’dir. 500 milyondan fazla kullanıcı kitlesine sahip bu yazılım, 500 milyon kullanıcısının da katkısı ile daha iyi olma yolunda gelişmeler kaydetmekte. Antivirus yanı sıra kötü amaçlı yazılımlara ve bankacılık işlemlerinde kimlik hırsızlarına karşı da güvenlik sağlamakta. Maalesef ücretsiz değil ücreti de makul düzeyde.

Bitdefender Antivirus Plus 2018 satın al

Bitdefender Internet Security 2018

Yukarıdaki Bitdefender Antivirus 2018 programından daha kapsamlı bir yazılım olan bu yazılım, korumanın yanı sıra gizliliğinizi de korur. Özellikle güvenli bankacılığı için çok iyi bir program. Bunun yanı sıra fidye ve kimlik hırsızlığı tehditlerine karşı da etkili. Yine ücretsiz değil ama makul bir fiyata sahip.

Bitdefender Internet Security 2018 satın al

Kaspersky Total Security

Hem ülkemizde hemde dünya çapında popüler ve güvenilir bir program olan Kaspersky, Total Security yazılımı ile bilgisayarınızda kesintisiz koruma sağlamakta. Özellikle uygunsuz içeriklere ve mesajlara karşı da koruma sağlıyor. Tabi bunların yanı sıra dosyalarınızı da güvenli şekilde koruyor. Bu programda ücretsiz değil ama fiyatı Bitdefender yazılımına göre yüksek.

Kaspersky Total Security satın al

Norton Security Standart

Özellikle ülkemizde popüler olan Norton, maalesef son yıllarda güvenirliliğini kaybetti ama özellikle malware yani zararlı yazılıma karşı koruma konusunda halan en iyilerden birisi. Diğer yandan Norton’un birçok sürümü var. Ama Security Standart sürümü ideal ve fiyatı da diğerlerinden daha uygun.

Sponsorlu Bağlantılar

Norton Security Standart satın al

Avast Pro Antivirus

Ücretsiz sürümünü olan Avast’ın çok daha kapsamlı paketi olan Pro sürümüne güvenebilirsiniz. Ülkemizde de çok sevilen Avast, kesinlikle denenebilir. Pro sürümünün fiyatı maalesef biraz yüksek. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz kapsamlı ve güvenli bir yazılımdır.

Avast Pro Antivirus satın al

Trend Micro Antivirus Plus

Fazla popüler olmayan ama güvenlik konusunda en güvenilir programlar arasında olan Trend Micro Antivirus+ programı fiyat olarak çok uygun. Ama fiyatının uygun olması iyi olmadığını göstermez. Üstelik işini yaparken bilgisayarın performasını etkilemez. Eğer uygun fiyatlı ve iyi bir antivirüs programı arıyorsanız bu programa bir şans verin.

Trend Micro Antivirus+ satın al

McAfee AntiVirus Plus

İnternetten indirdiğimiz bazı indirmelerde otomatik bilgisayara kurulması ile pek sevilmeyen bu yazılımın aslında böyle işlere hiç ihtiyacı yok. Çünkü antivirüs alanında gerçekten çok iyi ve fiyatı da uygun. Hatta bazı bilgisayarlarda yüklü olarak gelmekte. Koruma konusunda Kaspersky ve Bitdefender programlarının biraz gerisinde kalsa da hem farklı platformaları desteklemesi hemde uygun fiyatı ön plana çıkıyor.

McAfee AntiVirus Plus satın al

Windows Defender

Yazımızın başında da bahsettiğimiz gibi birçok Windows kullanıcısı Windows 10’un güvenlik yazılımı olan Windows Defender’a güvenmediği için ücretli ya da ücretsiz ekstra bir antivirüs programı kullanmakta. Ama Windows, Windows Defender yazılımı çok iyi geliştirdi ve 2018 yılı itibariyle artık ücretli rakipleri ile rekabet edecek duruma geldi. En büyük artısı ise arka planda çalışırken sisteme asla bir yavaşlamaya sebep olmaz.

Windows Defender hakkında bilgi

NOT: YUKARIDAKİ PROGRAMLAR AV-Test, PCMag, Tom’s Guide GİBİ CİDDİ OTORİTELER TARAFINDAN TAVSİYE EDİLMİŞTİR.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com