Kategoriler
Özel Yazılım

Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi (Windows 10 Anniversary Update)

Windows 10 İçin Kapsamlı Güncelleme Geldi

Windows 10 artık her ne kadar yeni bir işletim sistemi çıkarmayacak olsa da yaptığı büyük güncellemeler ile bazı açıklıkları kapatmakta ve bazı yeni özellikler eklemekte. Eğer sizde tablet yada bilgisayarınızda Windows 10 kullanıyorsanız Windows’un kapsamlı güncellemesi olan Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi yada orjinal ismi ile Windows 10 Anniversary Update güncellemesini indirmeniz gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu güncelleme ile beraber birçok yenilikte geldi. Çünkü Windows 8’den sonra Windows 8.1’in gelmesi gibi büyük ve kapsamlı bir güncelleme. Yani Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesine Windows 10.1 diyebiliriz. Bu güncelleme ile beraber birçok iyileştirmeler yapıldı ama bunun yanı sıra birçok heyecan verici yeni özelliklerle geldi.

Windows 10 Siyah Tema Etkinleştirme

Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi (Windows 10 Anniversary Update) Yenilikleri

Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi

=> Windows Ink

Windows Ink özelliği ile artık dijital ortamda pratik bir şekilde yazı yazabileceğiniz. Eğer gün içinde not alma ihtiyacı hissediyorsanız bu ihtiyacınızı ortadan kaldıracak.

Windows Ink

Yani kısacası ekran görüntülerini düzenleyerek üzerine notlar alabilir ve işaretler ekleyebilir, yapışkan notlar hazırlayabilir, hatırlatıcılar oluşturabilir ve çizimler yapabilirsiniz.

=> Windows Hello

Windows Hello

Windows Hello, biyometrik kimlik doğrulama sistemidir ve bu özellik artık Microsoft Edge tarayıcıda kullanılabiliyor. Böylece internet sitelerine biyolojik kimliğiniz ile giriş yapabileceksiniz. Böylece kullanıcı adı ve şifre girmekten kurtulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

=> Windows Defender

Windows Defender

Birçok insanın başına dert olan kötü amaçlı yazılımlara Windows artık dur diyecek. Windows Defender ile kötü amaçlı yazılımlar otomatik olarak taranıp size bilgi verilecek. Üstelik eğer kurumsal bir Windows 10 kullanıcısı iseniz Advanced Threat Protection özelliği ile sizi siber saldırılara karşı koruyacak.

=> Cortana

Windows 10 Cortana

Bu güncelleme ile sesli asistan olan Cortana’nın verimliliği artırılıyor. Daha kullanışlı hale getirildi ve artık fare-klavye kullanmadan Cortana’ya görevler verebileceksiniz. Ayrıca eğer isterseniz Cortana’ya istediğiniz bilgileri kaydetmesini söyleyebilirsiniz. Böylece ihtiyaç duyduğunuzda bu bilgileri Cortana size tekrar verecektir.

=> Microsoft Edge

Windows 10 Microsoft Edge

Microsoft’un kendi internet tarayıcısı olan Microsoft Edge, bu güncelleme ile artık daha az güç harcayacak. Yani bilgisayarınızı daha az yoracak. Bu durum özellikle dizüstü bilgisayarlar için çok önemli. Diğer yandan Microsoft Edge tarayıcı artık eklenti desteği sunuyor. Bu eklentileri Windows Mağazasından indirebilirsiniz.

=> XBox One

Windows 10 XBox One

Windows 10 Anniversary Update (Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi) ile gelen bir diğer yenilik ise oyun severleri ilgilendiriyor. Bulut tabanlı oyun gelişimi kaydetme sistemi artık kullanılabilir. Böylece bilgisayarınızda yarım bıraktığınız oyunu XBox One konsolunuzdan yada XBox One konsolunuzda yarım bıraktığınız bir oyun bilgisayarınızdan oynamaya devam edebilirsiniz. Yani XBox One özelliğinin daha aktif kullanılması saplanacak.

Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi (Windows 10 Anniversary Update) İndir

Bu güncellemeyi indirmenin birden fazla yolu var.

1 – Tabi ki bunlardan ilki bilgisayarınıza güncellemeleri kontrol ettirmek ve buradan indirmek. Bunun için “Başlat>Ayarlar>Güncelleştirme ve güvenlik>Windows Update>Güncelleştirmeleri denetle” yolunu izlemelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

2 – Windows’un kendi sitesinden indirmek. Bunun için BURAYA TIKLAYIN.

3 – BURAYA TIKLAYARAK .exe dosyasını indirin.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com