Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin Spor Uygulaması – Lig TV

Maçlar Hep Yanınızda

Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlar için geliştirilen Lig TV uygulaması ile maçlar her an yanınızda olacak. Lig TV uygulaması ile canlı maç sonuçları, puan durumlarını, fikstür bilgilerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca hem maç özetlerini hemde maç gollerini ayrı ayrı izleyebilirsiniz.

Android ve iOS’dan Sonra Windows Phone’da

iOS ve Android platformlarında bulunan LigTV uygulaması kullanıcılara; Spor Toto Süper Lig, İngiltere Ligi, Beko Basketbol Ligi maç özetlerini ve gollerini maç bittikten hemen sonra izleme imkanı sunuyordu. Windows Phone sahiplerinin mahrum kaldığı LigTV uygulaması nihayet geçtiğimiz günlerde Mağaza’daki yerini aldı.

Sponsorlu Bağlantılar

LigTV uygulaması wp

1 MB büyüklüğündeki LigTV uygulaması ile Windows Phone 8 akıllı telefonlarda maç özetlerini, golleri, takımların puan durumlarını, takımınızın veya takip etmek istediğiniz ligin en son haberlerine ve iddaa listesinde yer alan bütün maçların canlı skorlarına kolayca ulaşabilirsiniz. LigTV’nin iOS ve Android platformlarında sunmuş olduğu canlı maç izleme özelliği maalesef ki şimdilik uygulamanın WP 8 sürümünde bulunmuyor. Çok yakında güncelleme ile bu özelliğin uygulamaya ekleneceğini tahmin ediyoruz.

Windows Phone İçin Lig TV Uygulaması İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com