Kategoriler
Mobil

Yeni Xperia Akıllı Telefon – Sony Xperia ZL2 Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Xperia

Akıllı telefon üreticisi Sony, Xperia serisine devam ediyor. Son olarak tanıttığı ama halen satışının merakla beklendiği en üst seviye akıllı telefonu Sony Xperia Z2’den sonra şimdi de Sony Xperia ZL2 isimli modelini tanıttı. Xperia ailesinin bu son üyesi Sony Xperia ZL2 ile en ilgi çekici nokta ilk önce sadece Japonya’da satışa çıkarılacak. Sonraki haftalarda dünya genelinde bir satış söz konusu.

Sony Xperia ZL2 Özellikleri ve Fiyatı

1080p çözünürlüğe sahip, 5 inç ekranı içerisinde barındıran Xperia ZL2, gücünü 2.3 GHz saat hızında çalışan, dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemciden alıyor. 3 GB RAM ile desteklenen cihaz, öncülü Xperia ZL’de olduğu gibi amiral gemisinin suya ve toza dayanıklı olmayan versiyonu olarak görülebilir. Xperia ZL2 Sony’nin amiral gemisi Xperia Z2’ye donanımsal açıdan oldukça fazla benzemekte.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia ZL2 akıllı telefon

Xperia Z2’de gördüğümüz 20.7 MP kamera ve 4K video kaydı Xperia ZL2’de de bulunurken, Xperia Z2’den farklı olarak çıkartılamayan 3000mAh Li-Ion batarya tercih edilmiş. 32 GB dahili depolama alanına sahip olan cihaz, 128 GB’a kadar hafıza kartı desteğini de sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com