Kategoriler
Mobil

Motorola Moto E Akıllı Telefonun Fiyatı 220 TL

En Ucuz Akıllı Telefon Olabilir

Birkaç gün önce Motorola Moto E ile ilgili detayları buradaki haberimizde paylaşmıştık. Ama Moto E bizlere şaşırtacak gibi gözüküyor. Eğer söylenenler doğru ise belki de en ucuz akıllı telefon olabilir. Bilindiği gibi 2011 yılında Google tarafından satın alındı ve geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Lenovo satın aldı yada satıldı.

Fiyatı 220 TL Olabilir

Lenovo’nun satın almasında bu yana ise henüz yeni bir Motorola cihaz üretilmedi. Bu doğrultuda çıkması beklenen akıllı telefon Moto E’nin fiyatının çok düşük olacağı belirtilmekte. Moto E adı verilen giriş seviyesi akıllı telefonun uygun fiyattan satışa sunulacağı düşünülüyordu ancak ortaya çıkan belgelerdeki fiyatı kimse tahmin edememişti.

Sponsorlu Bağlantılar

Motorola Moto E fiyatı şaşırtacak

Cihazın 200 USD civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin edilirken, Hindistan’da ortaya çıkan belge cihazın 105 USD satış fiyatına sahip olacağını gösterdi. Buna göre eğer Moto E ülkemizde satışa sunulursa, vergiler hariç 220 TL fiyat etiketine sahip olacağını söylemek mümkün. Moto E’nin 13 Mayıs’ta Londra’da tanıtılması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com