Kategoriler
Mobil

Motorola Moto E Özellikleri ve Fiyatı İle İlgili Yeni Bilgiler

Motorola’dan Yeni Akıllı Telefon

1 hafta içinde tanıtılması beklenen Motorola’nın yeni akıllı telefonu Motorola Moto E için bazı özellikler internete sızmıştı. Ama halen özellikleri ile ilgili kesin bilgi yok. Şimdi de Motorola Moto E için yeni bir bilgi daha sızdı. Teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatı ile ilgili de dedikodular başladı.

13 Mayıs’ta Etkinlik Var

Moto E hakkında dedikodular var. Bazı özellikleri ve ayrıntıları da sızmıştı. Motorola’nın 13 Mayıs’ta Londra’da düzenleyeceği bir etkinlikle cihazı tanıtması bekleniyor. AndroidOS.in sitesine göre firma aynı zamanda Hindistan’da da benzer bir basın etkinliği yapmayı planlıyor. Motorola hangi akıllı telefonu tanıtacağına dair ayrıntıları vermekten kaçınıyor, ancak herkesin tahmini Moto E üstüne. Beyaz renkli Moto E şimdi ise Zauba isimli Hintli site tarafından listelendi. Model numarası XT1022, daha önceki sızıntılara bakarsak bu model numarası çift sim kartlı versiyonu.

Sponsorlu Bağlantılar

Motorola Moto E dedikodu

 

Motorola Moto E Özellikleri ve Fiyatı

Listedeki Moto E’nin fiyatı yaklaşık 105 dolara 220 TL’ye denk geliyor. Belki satış fiyatında birazcık daha oynama olabilir, ancak görünen ucuz bir akıllı telefon olacağı. Moto E’de 4.3 inç’lik 720p çözünürlüğünde ekran, çift çekirdekli 1.2 GHz’lik Snapdragon işlemci, 1 GB RAM, 5 mp arka kamera ve 1900 mAh batarya olacağı söyleniyor. Ayrıca Moto E’nin 6.2 mm inceliğinde olacağı da dedikodularda bahsediliyor. Halbuki Moto G ise 11.6 mm inceliğinde. 13 Mayıs’ta ise neler olacağını birlikte göreceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com