Kategoriler
Mobil

Dünyanın En İnce ve En Hafif Akıllı Telefonu Geliyor

En İncesi O

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri birçok akıllı telefona sahip olduk ve daha fazlasını gördük, duyduk. Peki “Şimdiye kadar üretilen en ince akıllı telefon hangisi?” diye hiç merak ettiniz mi? Eğer dünyanın en ince akıllı telefonunu merak ediyorsanız bu haberi mutlaka okuyun.

Üretilen En İnce Akıllı Telefon

OOne yeni bir telefon üreticisi. MediaTek işlemcili ve kaliteli malzemeden yapılmış akıllı telefonlar üreteceği söyleniyordu. Son gelişmelere göre OOne dünyanın en ince ve en hafif telefonu üstünde çalışıyor. Sızıntılara göre OOne’ın ilk akıllı telefonu 5.6 mm inceliğinde ve 99 g ağırlığında olacak. Bunlar etkileyici rakamlar. 5.6 mm incelik oldukça ince bir pil, 99 g ağırlık ise Gorilla Glass olmayan ince ekran ve plastik kasa anlamına geliyor. Şimdilik sızıntıları ve iddiaları kanıtlayak somut bir delil yok.

Sponsorlu Bağlantılar

en ince akıllı telefon - OOne

Çinli analistlere göreyse en ince ve en hafif telefonu üretmek cihazı kullanılabilir kılmıyor ve hatta ufak bataryası en baştan eksiye neden olacak. Tüketiciler tarafından olumsuz karşılabilir. OOne’ın neler yapacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Cihazın sadece Çin ve Asya pazarına özel olacağı ileri sürülüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com