Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy Tab S İçin Yeni Sızıntılar

Samsung’dan Yeni Tablet

Samsung yakın zamanda yeni bir tabletini tanıtmaya hazırlanıyor. Çıkan dedikodulara göre bu tablet Galaxy Tab S. Ayrıca bu yeni tablet yepyeni özellikleri ile geliyor. İlk bakışta Super AMOLED ekran ve parmak izi okuyucu özellikleri göze çarpıyor. İnternete düşen sızıntılarda bu tabletin farklı ekran boyutlarına sahip iki model olacağı yönünde. Bunlardan birisi 8.4 inçlik modeli diğeri ise 10.5 inçlik modeli.

Yaklaşan yeni nesil cihazlar, 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip ilk tablet olarak ön plana çıkıyor. Aslında Samsung, 2011 yılında Super AMOLED ekranı Galaxy Tab 7.7’de kullanmıştı. Ancak, ekranın çözünürlüğü biraz düşüktü.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Tab S Özellikleri

Söylentilere göre Samsung Galaxy Tab S serisi tabletler, gücünü 1.9GHz hızında çalışan dört adet Cortex-A15 ve 1.3 GHz saat hızında çalışan dört adet Cortex-A7 çekirdek barındıran Exynos 5420 yonga setinden alıyor.

Samsung Galaxy Tab S dedikodu

Altı çekirdekli Mali-T628 GPU barındıran cihazlarda, 3GB RAM mevcut. Şirketin ilk parmak izi okuyucu sensörüne sahip tablet modelleri olması beklenen cihazların, arka tarafında 8MP ana kamera ve ön tarafında ise 2.1MP’lik ikinci bir kamera yer alıyor. Yaklaşan Galaxy Tab S serisi tabletlerin çıkış tarihi hakkında ise henüz bir bilgi mevcut değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com