Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone’a Nasıl Müzik Yüklenir?

iPhone’a Müzik Yükleme

iPhone akıllı telefonlara müzik yüklemek için iki yöntem var. Bunların birisi iTunes üzerinden satın alarak müzik yükleme. Eğer isterseniz bilgisayarınızdaki müzikleri de iPhone telefonunuza yükleyebilirsiniz. Bilgisayarınızdaki müzikleri iPhone telefonunuza yüklemeninde tek yolu var. Bu yol da iTunes’un masaüstü programını kullanmak. Bu nedenle bilgisayarınıza iTunes programını yükleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

WİNDOWS ve MAC OS X İÇİN iTUNES İNDİR

Bilgisayardan iPhone’a Müzik Aktarma

Bilgisayarınıza iTunes programını yükledikten sonra iPhone telefonunuzu bağlantı kablosu ile bilgisayara bağlayın. Böylece iTunes programı otomatik olarak açılacaktır. Eğer iTunes programı otomatik olarak açılmazsa siz kendiniz bilgisayarınızdan iTunes programını açın.

iTunes programı açıldıktan sonra program bir süre iPhone telefonunuzu tanımaya çalışacaktır. Bu süre içinde mutlaka bekleyin. Çünkü program iPhone telefonunuz ile eş zamanlama işlemi yapacaktır. Bu işlem mutlaka yapılmalıdır. Eğer bu eş zamanla otomatik olarak yapılmazsa programda pencerenin altındaki “eşzamanla” seçeneğine tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin.

iPhone'a Nasıl Müzik Yüklenir

İşlem bittikten sonra müzik yüklemek için aygıt görüntüleme bölümünün en altında “Seçenekler” bölümünde “Müzikleri ve videoları yönet” seçeneğinin yanındaki kutucuğun mutlaka işaretli olması gerekir. Eğer işaretli değilse işaretleyin ve “Uygula” butonunu tıklayın. Yalnız bu işlemleri yaparken uyarılara dikkat edin. Farklı bir işlem yaparsanız iPhone telefonunuzdaki müzikleri de silebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: iOS Dosya Yöneticisi Uygulamaları

Daha sonra iTunes programının penceresindeki sol menüde “Müzikler” bölümüne tıklayın. Böylece karşınıza bir liste çıkacaktır. Bu pencereye istediğiniz müziği sürükle-bırak ile kopyalayın ve en sonda “eşzamanla” işlemini yapın. Artık bilgisayarınızdaki müzikleri iPhone telefonunuzda görebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone Telefona Müzik Yüklemek İçin Farklı Yöntemler

iPhone telefonunuza iTunes dışında bir yöntem ile müzik yüklemek isterseniz bu mümkün. Bunun için aşağıdaki yazılarımıza göz atın;

iPhone, iPad ve iPod’da Dosya ve Uygulama Yönetimi – iFunbox

iTunes Yerine Alternatif Program – AppCola İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com