Kategoriler
Yazılım

iTunes Yerine Alternatif Program – AppCola İndir

iPhone ve iPad için iTunes Yerine Kullanabileceğiniz iOS Yönetim Programı

AppCola programınızı bilgisayarınıza indirerek iPhone ya da iPad gibi iOS işletim sistemli cihazlarınızı yönetebilirsiniz. İstediğiniz müzik dosyasını zil sesi yapabilir, cihazın ön belleğini temizleyebilir, uygulama ya da oyun yükleyebilirsiniz. Tüm bunları yapmak için de cihazınızın jailbreak’li olmasını gerek dahi yoktur. USB kablo ile cihazınızı bilgisayara bağlayarak tüm bunları ve daha fazlasını AppCola programı ile yapabilirsiniz. AppCola programının reklamsız olması ve iTunes’in yaptığı çoğu işlemi yapabilmesi onu gerçekten büyük bir alternatif haline getiriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

AppCola ile yapabilecekleriniz sırasıyla; kullanmış olduğunuz cihazın verilerini görebilme, cihazınızda bulunan oyunları ya da uygulamaları güncelleme, silme veya yedekleme işlemleri, Cihazınız ile çekmiş olduğunuz video ya da fotoğraflara görme, bilgisayarınızda bulunan müzik dosyalarını cihazınıza atabilme, cihazınızı hızlandırma ve boş dosya alanı açabilme, cihazınızı bilgisayarınızdan kapatıp açma gibi daha bir çok yapabileceğiniz işlem bulunmaktadır. Tüm bunları yapabilmeniz için iPhone ya da iPad olarak bildiğimiz akıllı cihazların bilgisayara USB kablo ile bağlı olması gerekmektedir. Bu bağlantıdan sonra cihazınız AppCola programında sizlere gözükecektir.

iTunes Yerine Alternatif Program - AppCola İndir

AppCola programının dosya boyutu 49.68 MB’dır. AppCola programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. AppCola programının Türkçe dil desteği bulunmuyorken İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınız da kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: AppCola İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com