Kategoriler
iOS

iPhone, iPad ve iPod’da Dosya ve Uygulama Yönetimi – iFunbox

iFunbox İle iOS Cihazlarınızdaki Dosyaları ve Uygulamaları Yönetin

iPhone dünyanın 4 bir yanındaki en popüler ve en çok kullanılan akıllı telefonlarından. Harika bir akıllı telefon olsa da oldukça karmaşık olabiliyor. iPhone telefonunuzda dosyalarınızı yönetmek, müzik indirmek, uygulama yönetimi v.b. gibi çeşitli işlevleri gerçekleştirmek zorundasınız. Android akıllı telefonlarda olduğu gibi bu gibi şeyler iPhone’da da yeterince açık değil. Dolayısıyla sorun dosyalarınızı ve uygulamalarınızı iPhone, iPod veya iPad’inizde yönetmek istediğinizde ortaya çıkıyor. Aynı şeyi yapmak için kullanmanız gereken iTunes var ancak yine de iTunes, dosyalarınızı ve uygulamalarınızı iOS’da yönetmek için güvenilir ve yeterince açık değil. Çünkü karışık olabiliyor ve iPhone’dan veya iPhone’a dosya aktarımı için senkronizasyon oldukça yavaş.

Sponsorlu Bağlantılar

Tüm bu nedenlerden dolayı iOS kullanıcıları, dosyaları ve uygulamaları yönetmek için iTunes alternatifleri aramakta. Siz de dosya, uygulama v.b. gibi iPhone verilerinizi yönetmek için kullanabileceğiniz büyük ve kullanımı kolay bir araç arıyorsanız bir de iFunbox yazılımını deneyin.

iFunbox Programının Özellikleri

iFunbox yazılımı iPhone, iPad ve iPod için bir dosya ve uygulama yönetimi aracıdır. Tarama, yönetme ve iPhone verilerinizi daha kolay aktarmaya imkanı sağlar. iFunbox hakkında bilmeniz gereken çok şey var ve bu yazımızda programı daha iyi anlamanız için detaylı olarak inceleme yapacağız.

Dosyaları Kolaylıkla Yönetme

iFunbox yazılımının en önemli ve kullanışlı bir özelliği tüm iPhone verilerinizi zorlanmadan yönetmenizi sağlar. Fotoğraf, müzik, uygulama, zil sesleri, sesli notlar, videolar v.b. dosyalarınızı ve sisteminizdeki uygulamaları yalnızca Windows dosya gezgini gibi kullanabilirsiniz. iFunbox programı dosyalarınızı ve uygulamalarınızı yönetmek için zaman alan, yavaş ve karmaşık iTunes’tan kurtulmanıza yardımcı olur.

iFunbox aracı dosyaları keşfetmek, gezinmek, indirmek veya yüklemek için en iyi iPhone dosya yöneticilerinden birisi. iPhone ya da iPad’iniz ile bilgisayarınız arasında dosya aktarmak için basit ve anlaşılır bir yöntem olan sürükle-bırak özelliğini destekliyor. Dosyaları sürükleyip yazılıma bırakarak dosyaları iPhone’unuzdan bilgisayara yükleyebilirsiniz. Ayrıca temelde iPhone’ınızdan dosya yüklemek ve indirmek olan İçe Aktar / Dışa Aktar butonları var.

Sponsorlu Bağlantılar

Bunun için sırasıyla yazılımı indirip kurun, iDevice cihazınızı USB kablosuyla bağlayın. Sonrasında dosyalarınızı düzenlemeye başlayabilirsiniz. Sol kenar çubuğundan seçenekleri seçebilirsiniz. Dosyaların herhangi birini seçin ve iFunbox’u kullanarak dosyaları aktarmak için düğmeyi veya sürükleyip bırakma yöntemini kullanın.

IPA Paketinden iOS Uygulamalarını Yükleyin

Uygulamaları sisteminize kurmak veya kaldırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. iFunbox IPA paketinden iOS uygulamalarını kurmanıza izin veriyor. Ayrıca satın alınan uygulamaları yüklemek için jailbreak’e ihtiyacınız yok. Toplu olarak birden çok uygulama yüklemenize olanak tanıyan toplu kaldırma/yükleme özelliğine sahip. Dolayısıyla birden fazla yüklü uygulamayı aynı anda kaldırabilirsiniz. iPhone veya iPad’inizde yüklü olan tüm uygulamaların listesini görebilirsiniz.

Uygulamaları yüklemek ve kaldırmak için programı açıp iPhone ve iPad’inizi bağlayın. Sonrasında sol kenar çubuğundan iFunbox’a sistem uygulamaları seçeneğini seçin. Böylece iPhone’unuzda yüklü tüm uygulamaları gösterecektir. Kaldırmak için ise istediğiniz uygulamaları seçin ve kaldır butonuna tıklayın.

iFunbox programını kullanarak uygulamaları iPhone’unuza yüklemek için cihazınızı iFunbox’a bağladıktan sonra sol kenar çubuğundan Uygulamalar seçeneğine gidin ve en üstte bulunan Yükle butonuna tıklayın. Sonra .ipa paketlerinin depolandığı yere göz atıp bunlardan istediğinizi seçin ve yükleyin.

iPhone ve iPad’de Müzik/Film Aktarma

Artık herhangi bir güçlük çekmeden iPhone ve iPad müzik dosyalarınızı dışa veya içe aktarabilirsiniz. iFunbox bunu yapmak için daha kolay bir yol sağlıyor. Bunun için iFunbox’u açıp iPhone veya iPad cihazınızı bağlayın. Ardından “Cihazım > Müzik > Import” yolunu izleyin. Bundan sonra müzik dosyalarınızın saklandığı yeri açıp dosyaları seçin ve telefonunuza aktarın. Bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

Jail Break Olmadan Uygulama Havuzuna Erişme

iFunbox yazılımının bir diğer özelliği kaydedilmiş oyun ve uygulama ayarlarını v.b. yedeklemek veya paylaşmak için Sandbox’a erişmenize izin vermesidir. Program, uygulama belgesini indirmenizi ve ayrıca iPod yerine herhangi bir 3. parti uygulamaya müzik yüklemenizi sağlıyor. Böylece, iPhone’unuzun kaydedilmiş oyunlar, sohbet geçmişi, kullanıcı hesabı v.b. gibi sakladığı her tür veri, mesaj yedeği, sohbet geçmişi, kullanım izinin temizlenmesi v.b. işlemler için bu verilerin manipüle edilmesi yoluyla kolayca yapılabilir.

Yüksek Hızlı Genel Amaçlı Depolama

Artık iPhone’unuzu büyük bir USB flash sürücüye dönüştürebilirsiniz. Çünkü iFunbox programı iPhone’un belleğini kullanmanıza ve verileri yüksek hızlı veri iletimi ile aktarmanıza olanak tanıyor. Ayrıca gerçek zamanlı ilerleme çubuğunu da gösteriyor.

Sonuç

Şüphesiz iFunbox yazılımı iPhone, iPad, iPod cihazlar için uygulamalarınızı ve dosyalarınızı yönetmek için oldukça etkili bir araç. Dosyaları veya müziği dışa ve içe aktarma, uygulama/oyun kaldırma ve yükleme son derece kolaylıkla yapılabilmekte. Temel olarak aslında tüm iDevice’inizin dosya ve uygulamalarını tam olarak kontrol etmenizi sağlıyor. iFunbox tamamen ücretsizdir ve hem Windows hemde Mac için indirebilirsiniz.

iFunbox İndirmek ve Resmi Web Sayfası İçin Tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com