Kategoriler
Mobil Özel

2013 Başında En İyi Akıllı Telefonlar Hangileri?

2013’ün En İyileri

2012 yılında piyasaya sürülen onlarca akıllı telefon arasında inanılmaz modeller yer aldı ve bütün dünyada ses getirdi. Özellikle Samsung’un Galaxy S3 ile birlikte Galaxy Note 2 modelleri akıllı telefon piyasasında iPhone hakimiyetine büyük ölçüde son verdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Apple’ın ise iPhone 5 ile büyük bir hayal kırıklığı yaratması ve eleştirilere neden olmasına hepimiz şahit olduk. Nokia’nın ise Windows Phone geçişi ile birlikte Lumia 920’yi çıkarması büyük beğeni topladı.

akıllı telefonlar

2013 yılının ilk süper telefonu olarak satışa sunulmaya başlana ve Sony Xperia Z ise üstün özellikleri ile 2013 yılının akıllı telefon standartlarını belirlemiş gibi görünüyor.

Gelin Şimdi 2013 yılının başı itibari ile piyasanın en iyi akıllı telefonları hangileriymiş göz atalım.

Sony Xperia Z

İlk modelimiz Xperia Z. 2013 yılının ilk üst seviye akıllı telefonu olan Xperia Z şuan piyasadaki en üst teknolojiyi kullanan akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor. Ekran kalitesi, 13.1 MP kamerası, donanım özellikleri bakımından piyasanın en iyisi demek doğru olacaktır.Ülkemizde de yakın zamanda 1999 TL fiyat ile satışa sunulacağını belirtelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Xperia Z hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın…

Samsung Galaxy S3 vs. Sony Xperia Z Karşılaştırması

iPhone 5 ve Sony Xperia Z Karşılaştırması

Samsung Galaxy S3

iPhone hakimiyetine son veren akıllı telefon olarak nam salan Galaxy S3 bütün dünya genelinde oldukça fazla sevildi ve 40 milyondan fazla satmayı başardı. 2012 yılının en iyi telefonu olmayı başaran Galaxy S3, yeni Galaxy S4 çıkana kadar bu listelerde yer almaya devam edecek. Üstün özellikleri ve uygun fiyatı ile hala tercih edilebilecek en iyi modellerden birisi.

Galaxy S3 hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın…

Galaxy S3 Mü Daha İyi iPhone 5 Mi?

BlackBerry Z10 vs. Samsung Galaxy S3 Karşılaştırması

Nexus 4 İle Galaxy S3 Karşılaştırması!

Samsung Galaxy Note 2

Tablet telefon kavramını hayatımıza sokan Samsun özellikle Galaxy Note 2 ile birlikte işleri fazlasıyla büyüttü. Daha büyük isteyenler için çok iyi bir seçenek olan bu model, özellikle tablet mi alsam telefon mu alsam diye iki arada bir derede kalanlar için harika bir seçenek oldu. Üst seviye donanım özellikleri ve kalem ile kullanımı ile fark yaratan Galaxy Note 2 10 milyondan fazla satmayı başardı.

Galaxy Note 2 hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın…

Nokia Lumia 920

Akıllı telefon piyasasına Symbian işletim sistemi ile ayak uydurmayı başaramayan Nokia bir kaç denemenin ardından Windows Phone 8 işletim sistemi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şık ve heyecan verici Lumia 920 modeli ile piyasada oldukça sevilen Nokia özellikle kamerası ve kablosuz şarj özelliği ile öne çıktı. Yepyeni bir deneyim sunan Lumia 920 modeli de en iyi tercihlerden biri olmaya devam ediyor.

iPhone 5

Apple’ın 2012 yılında ortaya çıkardığı iPhone 5 modeli beklentileri karşılamadığı için oldukça fazla eleştirildi.Ancak iPhone fanatikleri için bu eleştiriler bir anlam ifade etmedi ve iPhone 5 ile mutlu olmayı başardılar. Ekranı biraz daha uzayan iPhone 5, 2012 yılında en çok tercih edilen modellerden birisi olmayı başardı.

iPhone 5 hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın…

iPhone 5 İle Galaxy S3 Kıyaslaması

HTC One X

Başta HTC fanatikleri olmak üzere Android’i seven ve Galaxy S3 ya da Note 2’yi tercih etmeyenlerin ilk akıllarına gelen cihaz oldu HTC One X. Güçlü donanımının yanı sıra kendine has arayüzü ile de kullanıcılarının beğenisini kazanan One X, üst sınıfın en çok satan ve ilgi gören akıllı telefonlarından biri oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC One X hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com