Kategoriler
Galeri

7000 Dolara Teknolojik Sehpalar

Bu Sehpalar Teknolojik Sehpalar

Gelişen teknoloji sayesinde kullandığımız teknolojik cihazlar her ne kadar küçülse de bunun tam tersi de mümkün. Örnek olarak USB yani flash bellekler yada akıllı telefonlar küçülse de büyük ekranda televizyon izleme keyfinden dolayı televizyonlar da büyümekte. Öyle ki Samsung 105 inçlik kavisli 4K televizyon ve Samsung 110 inçlik televizyonlar ile ilgili gelişmeleri haberlerimizde sizlere bahsetmiştik. Sıra şimdi de sehpalar da. 46 inçlik sehpa ister misiniz?

Ideum ve 3M İşbirliği ile

Masa, duvar, sehpa gibi çeşitli dokunmatik tasarımlara imza atan Amerikalı Ideum şirketi, 3M ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek 32 inç ve 46 inç’lik dev tablet-sehpalar geliştirdi.

Sponsorlu Bağlantılar

windows sehpalar-3

Geçtiğimiz günlerde Las Vegas’ta gerçekleşen Dijital İşaretler Fuarı 2014’te görücüye çıkan ürünler, hem özellikleri hem de fiyatları ile ilgi topladı.

windows sehpalar-2

32 İnç ve 46 İnç Büyüklüğünde

Platform 32 ve Platform 46 adlı iki ayrı seçenek ile satışa sunulan dokunmatik sehpalar, Windows 8 işletim sistemi ile geliyor. Cihazların Android tabanlı modellerinin de yıl içerisinde piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

windows sehpalar-1

Her iki model de 3.7 GHz saat hızında Intel Core i7 işlemci kullanılıyor. 32 inç’lik modelde 40 noktalı 1080p dokunmatik ekran, 8GB bellek, 250GB sabit disk yer alırken, 42 inç’lik modele 60 noktalı 1080p dokunmatik ekran, 16GB bellek ve 500GB sabit disk yer alıyor. Başlangıç modelinin fiyatı 6950 dolar olarak belirlenen cihazlar hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com