Kategoriler
Android

Android Akıllı Telefon ve Tabletin Detaylarını Öğrenme Uygulaması – Stats Monitor Widget Free

Detaylı Bilgileri Öğrenme İhtiyacı

Bilgisayarlarda her zaman donanım detaylarını öğrenmek istemişizdir. Yani bilgisayarımızda olan ekran kartının tam ismi ve kapasitesi, harddiskin kaç tam adı ve kaç GB olduğu gibi. Bu şimdi akıllı telefonlar ve tabletler için de ihtiyaç haline geldi. Yani sahip olduğumuz akıllı telefon ve tabletimizda kaç GB Ram var, işletim sisteminin adı ve sürümü ne gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

Android Cihazların Özelliklerinin Detaylı Bilgileri

Ama artık Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerin de sahip olduğu özelliklerin hepsini öğrenebiliriz. Eğer Linux veya BSD tabanlı FreeBSD gibi işletim sistemi kullanıcısıysanız muhtemelen Conky sistem istatistikleri uygulamasını da biliyorsunuzdur, kullanıyor da olabilirsiniz. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu olan uygulama CPU kullanımı, bellek, sıcaklık gibi sistem detaylarını gösteriyor. Conky’nin işlevselliğini kopyalan birkaç farklı Android uygulaması var.

Stats Monitor Widget Free

Ama Stats Monitor Widget’ı aralarından biraz daha öne çıkıyor. XDA geliştiricilerinden torch2424’a ait olan uygulama; CPU kullanımı, sistem çalışma süresi, boş hafıza gibi detayları sunuyor. Sistem özellikleri minimalist bir halde ekrana geliyor. Tabii isteğe bağlı olarak özelleştirilebilir ve istenmeyen detaylar ortadan kaldırılabilir.

NOT: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com