Kategoriler
Android

Android Cihazları Virüslerden Koruma Uygulaması – Mobile Security & Antivirus İndir

Android Virüsleri Temizleme Uygulaması

avast Mobile Security & Antivirus programı Avast Sofware tarafından yapılan mobil cihazlar için virüslerden korunma uygulamasıdır. Cihazınıza bulaşabilecek olası virüs, trojan, truva atı ve bilinmeyen yeni virüsler için yüksek dereceli koruma sağlar ve akıllı cihazınızı güvende tutar. Wi-Fi gibi İnternet bağlantısı ile cihazınıza girecek virüslere bu program ile elveda diyebilirsiniz. Uygulama ile anında dosya tarama yapabilirsiniz. Böylece hem virüslere karşı tam güvenlik sağlarsınız hem de cihazınızda ki donma ve yavaşlamalara engel olmuş olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamanın bir kaç ek özelliği de bulunmaktadır bunlardan bir diğeri de çağrıları engelleyebilme özelliğidir. Cihazınıza yapılan aramaları numara göstererek engelleyebilirsiniz. Android akıllı telefonunuzda ya da tablet de bulunan mobil uygulamaları başkalarının kullanımına kapatmak için şifreleyebilirsiniz.

Cihazınızda bir antivirüs uygulaması olmadan İnternet de gezmek bazı zamanlar riskli ve tehlikeli olabiliyor. Mobile Security & Antivirus uygulaması bu riskleri ve tehlikeleri sizler için en aza indiriyor. Böylelikle içiniz rahat bir şekil de dilediğiniz sayfalara girip çıkabileceksiniz.

Android Cihazları Virüslerden Koruma Uygulaması - Mobile Security & Antivirus İndir

Mobile Security & Antivirus uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirerek Android cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Avast Mobile Security & Antivirus 2019 indir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com