Kategoriler
Android

Android İçin Arayan Kişinin Resmini Tam Ekran Gösteren Uygulama

Sizi arayanların resimleri bütün ekranı kaplasın

HD Full Screen Caller ID isimli uygulama ile sizi arayan kişilerin resimler tam ekran olarak gözüküyor. Örnek resimde de göreceğiniz gibi arayan kişinin resmini HD kalitede tam ekran olarak sunuyor. Uygulama özellikleri arasında gelen ve giden çağrılar için tam ekran resim görüntüleme özelliği bulunuyor. Bunun yanı sıra cevapsız aramalar için tam ekran resim görüntüleyebiliyor. Hatta SMS mesajlarınız için de tam ekran resim görüntülüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yedi farklı tema arasında istediğinizi seçiyorsunuz ve isterseniz kişilerinizin resimlerini Facebook’tan seçebiliyorsunuz. HD kalitede yüksek çözünürlüklü fotoğrafları ayarlayabiliyorsunuz.

HD Full Screen Caller ID Video

Sponsorlu Bağlantılar

“Android İçin Arayan Kişinin Resmini Tam Ekran Gösteren Uygulama” için 2 yanıt

Bu durum her telefonda aynı değil. yani telefonunuzda arayan için belirlemiş olduğunuz resim tam ekran gözükmüyorsa bu telefonun kendi özelliğidir ve değiştirildiğini sanıyorum. Örneğin Asus Zenfone 2 model telefonda da arayanın resmi ekranın üstünde bir yuvarlak içinde gözüküyor, yani tam ekran gözükmüyor.
Ama illa bu şekilde olmasını istiyorsanız bunun için bazı uygulamalar mevcut. Bunlardan birisini daha önce yazılarımızda okurlarımız ile paylaşmıştık. Aşağıdaki sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
https://www.teknoloji6.com/android-icin-arayan-kisinin-resmini-tam-ekran-gosteren-uygulama-10458/

samung a8 android telefonumdaki rehberde yer alan fotoğrafları telefonum arandığı zaman tam ekran nasıl görebilirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com