Kategoriler
Mobil Özel

Android İçin En Hızlı Güncelleme Yapan Akıllı Telefonlar

Güncellemeler Çok Önemli

Piyasada bir çok akıllı telefon üreticisi Android mobil işletim sistemini kullanmakta. Şu an ise kullanılan en son Android işletim sistemi Android 4.4.2 ve yakın zamanda Android 4.3’ün çıkması bekleniyor. İnsanlar bu akıllı telefonları alırken sadece teknik özelliklerine bakarlar. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ki. Ama öyle bir durum var ki akıllı telefonu aldıktan sonra sizi aldığınıza pişman edebilir. O durum da güncelleme.

Sponsorlu Bağlantılar

Güncellemeler Çok Geç Yapılıyor

Ürettiği akıllı telefonunda Android işletim sistemi kullanan bazı üreticiler Android işletim sisteminin yeni güncellemesi çıktığında hemen güncelleme yaparken bazı üreticiler ise çok çok daha sonraları bu güncellemeleri gerçekleştirmekteler.

Android güncelleme hızı

En hızlı güncelleme yapan akıllı telefon üreticilerinde ilk sırayı Google ve Motorola paylaşıyor. Hemde “A” not ile. Üçüncü sırada ise Samsung var. Ama C+ notu alarak. Google ve Motorola’nın çok gerisinde. Ama bundan daha kötü olanlarda var. Onlarda C notu alarak 4. sırada yer alan HTC ile C- notu alarak 5. sırada olan LG.

Daha Kötüsü de Var

Güncelleme konusunda C- not alarak 5. sırada olan LG’den daha kötü durumda olanlarda var.

Android güncelleme hızı - Android 4.3

Onlardan birisi de son birkaç yılda adından çokça söz ettiren Sony. Diğerleri ise Asus ve Acer. Eğer bir akıllı telefon satın alırken sonrasında gelecek Android güncellemelerine hemen sahip olmak istiyorsanız bı listedeki sıralamaya dikkat edin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com