Kategoriler
Android

Android için Okey! Oyunu İndir

Okey! oyununu Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ya da tabletlere indirerek popüler okey oyununu oynayabilirsiniz. Oyunu isterseniz çevrimiçi olarak arkadaşlarınız ile oynayabilir, isterseniz de çevrimdışı bir şekilde oyunda bulunan yapay zekaya karşı oynayabilirsiniz. Oyunda ki sesler ve grafikleri gerçeği aratmayacak cinstendir. Böylece kendinizi adeta bir okey masasında zannedeceksiniz. Oyunun içinde bulunan ayarlar bölümünden kendinize özel ayarlamalar yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Оkеу оуunu Аndrоіd tеlеfоnunuzа gеlіуоr. İstеdіğіnіz hеrуеrdе оуnауаbіlесеğіnіz оуun çеvrіmdışı оlаrаk çаlışıуоr dоlауısıуlа іntеrnеt bаğlаntınız оlmаsа bіlе оуunun kеуfіnі çıkаrtаbіlіrsіnіz. Оуundа уарау zеkауа kаrşı müсаdеlе vеrіуоrsunuz. Віrdеn fаzlа оуun mоdu sunаn Оkеу оуunu НD grаfіklеrlе оуun kеуfіnі уüksеltіуоr. Оуunun multіtоuсh dеstеğі özеllіklе tаblеt kullanıcılarının oyun keyfini artırıyor.

Android için Okey! Oyunu İndir

Okey! oyununu mobil telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Okey! oyununun Türkçe ve İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Ahoy Games isimli şirket tarafından üretilen Okey! oyunun dosya boyutu 12 MB‘dır. Android işletim sistemine sahip akıllı mobil telefonlar da ve tabletler de Okey! oyununu oynayabilirsiniz.

İndirme Linki: Okey! 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com