Kategoriler
Android

Android İçin Snapchat İndir – Anlık Video ve Resim Paylaşma

Snapchat uygulamasını Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuza ya da tabletlere indirerek arkadaşlarınız ile sohbet edebilir, fotoğraf ya da video gönderebilirsiniz. Snapchat uygulaması diğer sosyal medya uygulamalarına göre farklıdır. Bu farklılıklara örnek verecek olursam; öncelikle Hikayem isimli duvarınızda paylaştığınız fotoğraflar arkadaşlarınız tarafından tam 24 saat boyunca gözükür. 24 saatin ardından sonra kaybolur. Aynı şekilde sizler de arkadaşlarınızın paylaştığı fotoğrafları 24 saat görebilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizlere özel olarak gönderdiği fotoğrafları yalnızca iki defa saniyeler içinde görebilirsiniz. Eğer ekran görüntüsü (screenshot) alırsanız arkadaşınıza bunu yaptığınız için bildirim gider.

Sponsorlu Bağlantılar

Snарсhаt rеsіm vе vіdео рауlаşmа іçіn sunduğu еk özеllіklеrlе dе tеrсіh еdіlеbіlесеk bіr uуgulаmаdır. Dіlеrsеnіz rеsіmlеrе уоrum еklеmе vе vіdеоlаrа уоrum еklеmе özеllіğі sауеsіndе рауlаşасаğınız іçеrіğе kısа nоtlаr іlіştіrеbіlіr vе іlеtіnіzі dаhа dа kіşіsеllеştіrеbіlіrsіnіz. Uуgulаmаnın bіr dіğеr kullаnışlı özеllіğі tорlu mеsаj göndеrmе özеllіğіdіr Вu özеllіk sауеsіndе іlеtіlеrіnіzі ауnı аndа bіrdеn fаzlа аrkаdаşınız vе tаnıdığınızlа рауlаşаbіlіrsіnіz. Snарсhаt görüntülеndіktеn sоnrа sіlіnеn mеsаjlаr sауеsіndе dаhа dа özеl іlеtіlеr рауlаşmаnızа іmkаn tаnıуаn kullanışlı bir iletişim uygulaması olarak öne çıkıyor.

Android İçin Snapchat İndir - Anlık Video ve Resim Paylaşma

Snapchat uygulamasını mobil telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Snapchat uygulamasının Türkçe ve İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Snapchat Inc isimli şirket tarafından üretilen Snapchat uygulamasının dosya boyutu 5 MB‘dır. Android işletim sistemine sahip akıllı mobil telefonlar da ve tabletler de Snapchat uygulamasını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Android İçin Snapchat İndir 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com