Kategoriler
İnceleme

App Lock Free (Android) İnceleme

Android İçin Uygulama/Oyun Kilitleme Uygulaması

Hepimizin en büyük sorunlarından birisi özelimize fazla saygı gösterilmemesi.Telefonunuzu bir yerda unutmayın.Hemen meraklılar tarafından alınıp kurcalanacaktır. Bu sorunun önüne geçen güzel bir uygulamayı sizlere tanıtacağım.

Sponsorlu Bağlantılar

Nedir? Ne İşe Yarar?

App Lock Free isimli uygulama çok güzel bir uygulama kilitleme uygulamasıdır.

Uygulamalarınızı kilitlemeniz için ve başkaları tarafından kurcalanmasını istemediğiniz bilgilerini kilitlemeniz için güzel bir uygulamadır. İstediğiniz uygulamayı şifreleyerek korumanızı sağlar.

App Lock Free 1

Nasıl Kullanılır?

ÖNEMLİ: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILDIĞI İÇİN BENZER UYGULAMALARIN BULUNDUĞU SAYFAYA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.

İlk önce uygulamayı ücretsiz olarak buradan indirin…

Uygulamayı ilk başlattığınızda size pin girme alanı gelecektir. Bu ekrandan unutmayacağınız bir pin giriniz ve “Ok” deyip  tekrar aynı pini girerek “Ok” diyerek onaylayın ve uygulama açılacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama açıldığında bütün uygulamalarınızın tek bir pencerede sıralandığını göreceksiniz. Buradan kilitlemek istediğiniz uygulamaya tıkladığınızda uygulama kilitlenmiş olacaktır. Kilitli uygulamalar bu pencerede en üstte sıralanacaktır ve üzerinde kilit simgesi belirecektir. Kilidi kaldırmak istediğiniz zaman yine uygulamaya tıklamanız yeterli olacaktır.

Programın sağ üstünde ayarlar ve program sırlama seçenekleri vardır. Program sıralama seçeneklerinde bütün uygulamaları, kilitli uygulamaları yada kilitli olmayan uygulamaları sıralayabilirsiniz.

Şimdi de ayarları nasıl yapacağımıza gelelim. Sağ üst köşeden ayarlar simgesine tıklayın. Burada en üstteki seçenek olan “open the lock service” seçeneğindeki tiki kaldırırsanız kilit uygulaması devre dışı kalacaktır. Tıklarsanız de kilit aktif olacaktır.

App Lock Free 3

Onun altında uygulama kilit seçenekleri bulunuyor. Bu seçenekler;

“Use the number lock” : Numaralarla bir şifre belirleyip pin kodu şeklinde uygulamaları açıyorsunuz.

“Use the photo lock” : Model belirleyerek uygulamaları kilitleyip açıyorsunuz.

“use the gesture- based lock” : Bu seçenekte ise uygulamaları arka plan belirleyip gelişmiş bir şekilde şifreliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdi bu üç seçeneğin ayarlarını nasıl yapacağınızı anlatayım;

“set up the pasword” kısmında bu üç seçeneğinde ayarlarını yapıyoruz. Bu seçenekler ve ayarlar aşağıdaki gibi yapılır;

“Number lock” : Bu seçeneğe tıkladığınız zaman karşınıza pin girme alanı gelecektir. İki defa aynı pin kodunu girerek “Ok” deyin ve pin kodunuzu belirleyin ve bir üstten “Use the number lock” seçeneğinin yanındaki kutucuğu tıklayarak bu kilit şeklini aktif edin.

App Lock Free 2

“Pattern lock” : Bu seçenekte ise model belirliyorsunuz. İstediğiniz modeli belirleyip “Continue” deyin ve tekrar aynı modeli onaylayarak “Confirm” deyip onaylayın. Daha sonra üstten “Use the photo lock” seçeneğinin yanındaki kutucuğu tıklayıp model ile kilit seçeneğini aktif edin.

“gasture-based lock” : Burada ise gelişmiş bir şifreleme belirliyorsunuz. Açtığınızda zaman bu seçeneği biraz karışık ekran gelecektir karışınıza fakat sizlere adım adım anlatacağım. Ekranın en üstünde “L”, “O”, “V”, “Z” seçeneklerinden birinin altındaki yuvarlağı seçin. Daha sonra hemen onun altında “hide the sing trac” seçeneğini göreceksiniz. Bu seçenek ekrana çizdiğiniz LOVZ harflerinin görünür olup olmaması ile alakalıdır. Seçeneğin karşısındaki kutucuğu tıklarsanız ekrana yazdığınız harf gözükmeyecektir.(Öneririm).

Daha sonra aşağıda 4 farklı seçenek daha var. Bu seçenekler arka plan seçenekleridir.Bu arka planlardan herhangi birinin altındaki kutucuğu tıkleyin ve “Tamam” deyin. Yalnız Son seçenek olan “user defined” seçeneğine tıklarsanız istediğiniz bir resmi arka plan olarak galerinizden atayabiliyorsunuz. Daha sonra yukarıdan “use the gesture- based lock” seçeneğinin yanındaki kutucuğu tıklayarak bu kilit şeklini aktif edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Hepsi bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com