Kategoriler
Ne & Nasıl

Apple Music Otomatik Kapatma (Uyku Zamanlayıcısı Kurma)

Siz Uyuduktan Sonra Apple Music Kapansın

Bazı iOS cihaz kullanan kullanıcılar Apple Music ile müzik dinlerken uyuya kalıyorlar. Ama böyle olunca bu kişiler Apple Music açık kalırsa ne olur diye de tedirgin bir şekilde uyuyorlar. Ama bu şekilde tedirgin olmaya gerek yok. Bir zamanlayıcı ayarlayarak siz uyuduktan sonra Apple Music’in kapanmasını ayarlayabilirsiniz. Bunun için müzik çaların uyku zamanlayıcısını kullanın.

Sponsorlu Bağlantılar

Apple Music Uyku Zamanlayıcısı

Apple’ın popüler müzik servisi Apple Music ile birçok kişi sevdiği şarkıları dinleyebiliyorlar. Eğer müzik eşliğinde uyumak ve siz uyduktan sonra da müziğin kapanmasını isterseniz bu mümkün. Bunun için Apple Music uygulamasını açıp müziğinizi dinlemeye başlayın. Daha sonra Saat uygulamasını açın. Saat uygulamasında Geri Sayım sekmesine dokunun ve Zaman sona Erince (Sayaç Bitince) seçeneğini seçin.

Karşınıza çıkan listenin en altında “Müzik Oynatmayı Durdur/Çalmayı Durdur(Stop Playing)” seçeneğine işaretleyin. Bundan sonra geri sayım zamanını girin ve Başlat deyin. Böylece ayarlamış olduğunuz geri sayım zamanı dolduğunda müzik kapanacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com