Kategoriler
Oyun

Battlefield 4 Oyununa Yeni Yama Geldi

Hatalar Giderilmeli

Ekim 2013 tarihinde piyasaya çıkan Battlefield 4 oyunu için yeni bir yama paketi yayınlandı. Oyun içinde karşılaştığınız bazı sorunları gidermek için yayınlanan bu yama ile Dice oyun yapımcısı oyundaki hatalar en aza indirmek istiyor. Çünkü Battlefield 4 oyunu ilk çıktığında ciddi sorunlar ortaya çıkmıştı.

En Popüler Aksiyon Oyunlarından Birisi

Electronic Arts ve Dice işbirliğiyle geliştirilen Battlefield 4 hatırlanacağı üzere 29 Ekim’de raflardaki yerini almıştı. Piyasaya sürüldüğü günden bu yana özellikle online modlarında yaşanan sorunların bir türlü düzeltilemediği yapım yüzünden EA’ye 2 farklı dava açıldığını daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştık. Battlefield 4’ü düzeltmeye kararlı olan Dice, geçtiğimiz gün yeni bir yama daha yayınladı. Yayınlanan yama oyundaki bazı teknik sorunları ve bugları çözerken, kullandığımız bazı hava araçlarının fonksiyonlarını da değiştirecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Battlefield 4 Yama

Battlefield 4’te kullandığımız bazı jetlerin silah gücünü arttıran yama, bazı jetlerin ise çeviklik ve dayanıklılık değerlerini düşürecek. Bunun yanı sıra uçuş sırasında meydana gelen dengesizlik durumları da bu yama ile birlikte ortadan kalkmış olacak. Yamayı kurmak için Origin yada Battlelog hesabı üzerinden Battlefield 4’e giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bakalım bu yama ile oyundaki sorunlar biraz daha azalacak mı? Yorum sizlerin.

Battlefield 4 İndir Download

Battlefield 4: China Rising İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com