Kategoriler
Oyun

Battlefield: Bad Company 2 – PC İçin Nişan ve Savaş Oyunu

“Battlefield: Bad Company 2” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişancı – Silah – Savaş olan oyunun çıkış tarihi 5 Mart 2010. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Battlefield: Bad Company 2” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Quad 2.3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce GTX 260 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 10 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

battlefield bad company_2

“Battlefield: Bad Company 2” Nedir? “Battlefield: Bad Company 2” Oyun Özellikleri

Bir önceki oyunun muzip kahramanları Sarge, Marlowe, Sweetwater, ve Haggard yine bizle beraber. Eğlenceli diyalogları ve atışmaları sayesinde oyunun atmosferine kapılmanız hiç zor olmayacak. Atmosfer demişken oyunun en sevdiğim yanlarından biri de “Çevre”. Evet, çevre oyun boyunca değişiyor. Öncelikle Rusya’nın karlı dağlarından ormanlara, ormanlardan çöllere ve Japon adalarına kadar hemen her türlü ortamda bu deneyimi yaşıyorsunuz. Bununla beraber etrafımız yıkılarak da değişiyor. Az önce sırtınızı dayadığınız duvar bir bombanın etkisiyle yerle bir oluyor. Evler yıkılıyor, arabalar patlıyor, ağaçlar devriliyor ve siz bütün bunların arasında yolunuza devam ediyorsunuz. Oynanışa gelirsek, Battlefield gibi multiplayer ağırlıklı bir oyundan yaratıcılığın had safhada olduğu bir oyun beklemek yanlış olurdu, ancak bu kadar da çalıp çırpılmış bir oynanış sistemi yakışmamış. Aynı anda dört beş oyun oynuyor gibi hissediyorsunuz. Crysis’den alınmış “ateşin yanında dur ki donarak ölme” sistemi, Call of Duty den çalınmış sniper sahnesi, bayat bir tank sürme bölümü, bir yeri koru ki düşman ele geçirmesin bölümü vb. Battlefield a yakışmayan bir kopyacılık.

“Battlefield: Bad Company 2” Video

“Battlefield: Bad Company 2” İndir Download Satın Al

“Battlefield: Bad Company 2” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com