Kategoriler
Oyun

Sleeping Dogs Demo – PC İçin Çin Mafyası Oyunu

“Sleeping Dogs” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 17 Ağustos 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Sleeping Dogs” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 1024 MB (GeForce GTX 560 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 15 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista(SP2)/7.

SleepingDogs

“Sleeping Dogs” Nedir? “Sleeping Dogs” Oyun Özellikleri

Oyunumuz Çin’de geçmekte. GTA tarzında bir oyun,tabii farklılıkları var. Çin yeraltı dünyasını ele almakta. Aksiyon dolu bir oyun. GTA daki gibi istediğiniz araca binebiliyorsunuz.Giden aracınızın kapısını açıp önde seyir halinde giden araca atlayış yapıp onu sürebiliyorsunuz. Oyunda helikopter tarzı araçlar mevcut değil,sadece karadan giden araçlar mevcut ve bazı deniz araçları.Sürüş olarak eğer bir gamepad iniz var ise işiniz daha da kolay olacaktır.Çünkü konsoldan port edildiği için klavyede zorlanma olasılığınız var. Sürüş bakımından gerçekten iyi,arabayı patinajla mı kaldırırsınız yoksa drift mi yaparsınız orası size kalmış. Günlük hayatta ki şeyler de var örneğin;yol kenarında arabam bozuldu tamir eder misiniz diyen bir bayana yardım etmeye çalışırsınız ve erkek arkadaşı gelip paranızı çalar ve peşinden koşmaya başlarsınız,yakalarsınız ama yanında arkadaşları belirir ve kavga başlar.

“Sleeping Dogs” Video

“Sleeping Dogs Demo” İndir Download

“Sleeping Dogs” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com