Kategoriler
Yazılım

Bilgisayar Alarm Programı – Free Alarm Clock İndir

Bilgisayarlar için Alarm Kurma Programı

Free Alarm Clock programını bilgisayarınıza indirerek alarm programına sahip olabilirsiniz. Free Alarm Clock ile birden fazla alarm kurabilmeniz mümkündür. Eğer sizin için önemli bir hatırlatmayı unutmak istemiyorsanız bu program ile alarm kurabilirsiniz. Ya da sabahları uyanmakta zorluk yaşıyorsanız alarm kurarak uyanabilirsiniz. Free Alarm Clock programıyla en sevdiğiniz müzikleri alarm sesi yapabilmeniz de mümkündür.

Sponsorlu Bağlantılar

Free Alarm Clock programı ile ayarlamış olduğunuz alarm çalıyorsa bu alarmı isterseniz kapatabilir ya da erteleyebilirsiniz. Uyanmak için henüz kendinizi hazır hissetmiyorsanız alarmı istediğiniz dakika kadar erteleyebilirsiniz. Free Alarm Clock programının ayarlar bölümünden yapacağınız alarmları isterseniz otomatik haline getirebilir ve sadece belirli günler için belirli saatlere alarm kurabilirsiniz. Eğer her gün uyandığınız saat aynı ise böylece yapacağınız bir kerelik ayar ile artık her gün dilediğiniz saat de Free Alarm Clock ile uyanabilirsiniz.

Bilgisayar Alarm Programı - Free Alarm Clock İndir

Free Alarm Clock programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Free Alarm Clock programının İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Comfort Software Group tarafından üretilen Free Alarm Clock programının dosya boyutu 1.66 MB‘dır. Win 8, Win 7, Vista, Win XP, Win 10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınız da Free Alarm Clock programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Free Alarm Clock İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com