Kategoriler
Ne & Nasıl

Huawei P20 Lite Parmak İzi Ekleme ve Silme

Huawei P20 Lite Parmak İzi Ekleme

Huawei P20 Lite parmak izi ekleme güvenlik açısından önemli bir özellik. Bilindiği gibi birçok akıllı telefonda olduğu gibi Huawei P20 Lite telefonda da parmak izi okuyucu var. Parmak izi kilidinin amacı en üst düzey güvenlik sağlamaktır. Dolayısıyla parmak izi kilidi kullanıldığı taktirde telefonu sizden izinsiz kimse açamaz. Tabi eğer uyumuyorsanız ? Peki Huawei P20 Lite telefona parmak izinizi nasıl ekleyeceksiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Huawei P20 Lite Parmak İzi Kilidi Ekleme

1 – Öncelikle menüden “Ayarlar” bölümüne girin.

2 – Daha sonra izlemeniz gereken yol “Güvenlik ve gizlilik > Parmak izi kimliği > Parmak izi yönetimi”.

3 – Sonraki ekranda parmak izi ekleme konusunda bazı ayarlar var. Bunları değiştirebilirsiniz. Sonrasında “Yeni parmak izi” seçeneğine dokunun.

4 – Sonrasında talimatları dikkatlice okuyun ve yapın. Eğer parmak izi eklerken sorun oluşursa endişelenmeyin ve tekrar deneyin.

Böylece Huawei P20 Lite telefonunuza parmak izinizi eklemiş oldunuz.

ÖNEMLİ: PARMAK İZİ ÇALIŞMADIĞI DURUMLARDA KOYMUŞ OLDUĞUNUZ PIN, ŞİFRE VEYA DESENİ BELİRLEMENİZ GEREKİR. BUNUN İÇİN AYARLAR>GÜVENLİK VE GİZLİLİK>EKRAN KİLİDİ VE ŞİFRELER YOLUNU İZLEYİN.

Sponsorlu Bağlantılar

Huawei P20 Lite Parmak İzi Kilidi Ekleme

Huawei P20 Lite Parmak İzi Kilidi Silme

Eğer eklemiş olduğunuz parmak izlerini silmek isterseniz “Ayarlar > Güvenlik ve gizlilik > Parmak izi kimliği > Parmak izi yönetimi” yolunu izleyip silmek istediğiniz parmak izinin üzerine uzun basıp bekleyin. Sonrasında ise “Sil” yazısına dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com