Kategoriler
Oyun

Bu Hafta Satışa Çıkacak Oyunlar (14 Mart/20 Mart 2016)

14 Mart -20 Mart 2016 Oyunları

Oyun sektörü her geçen gün büyüyor ve her geçen gün birbirinden kaliteli oyunlar çıkmaya devam ediyor. Kısa süre önce DirectX 12 sürümünün duyurulması oyun severleri heyecanlandırmıştı. Bu gelişmelerin yaşandığı bu günlerde birbirinden iddaalı oyunlar bu hafta satışa çıkıyor. Merakla beklenen bu oyunların en dikkat çekeni ise Need for Speed ve UFC 2 oyunları.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Hafta Hangi Oyunlar Çıkacak?

Need for Speed

Yarış türündeki efsanevi NFS oyunu. Sadece PC platformu için çıkan bu oyun Ghost Games ve EA Sports ortaklığı ile geliştirildi. Oyun 15 Mart 2016 tarihinde satışa çıkacak.

 Need for Speed-1

EA Sports UFC 2

Dövüş türündeki bu oyun ve sadece PS4 ve XBox ONE platformları için çıkan bu oyun EA Sports tarafından yayınlanıyor. Oyun 15 Mart 2016 tarihinde satışa çıkacak.

UFC 2-1

Pokken Tournament

Dövüş türünde bir oyun olan Pokken Tournament oyunu sadece Nintendo Wii U platformu için çıkan bir oyun. Bandai Namco’nun yapımcılığını üstlendiği oyun 18 Mart 2016 tarihinde satışa çıkacak.

Pokken Tournament-1

Just Cause 3: Sky Fortress DLC

Aksiyon türünde bir oyun olan Just Cause 3: Sky Fortress oyunu PC, PS4 ve XBox ONE platformları için çıkan bir oyun. Avalanche Studios’un yapımcılığını üstlendiği oyun 16 Mart 2016 tarihinde satışa çıkacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Just Cause 3 Sky Fortress DLC-1

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Spor türünde bir oyun olan Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games oyunu sadece Nintendo 3DS platformu için çıkan bir oyun. Sega’nın yapımcılığını üstlendiği oyun 19 Mart 2016 tarihinde satışa çıkacak.

Mario and Sonic at the Rio 2016 Olympic Games-1

Joe Dever’s Lone Wolf Console Edition

Macera türünde bir oyun olan Joe Dever’s Lone Wolf Console Edition oyunu sadece PS4 platformu için çıkan bir oyun. Forge Reply srl’nin yapımcılığını üstlendiği oyun 17 Mart 2016 tarihinde satışa çıkacak.

Joe Dever’s Lone Wolf Console Edition-1

Deadbolt Oyunu

Aksiyon türündeki bu oyun bir platform oyunu ve sadece PC platformu için çıkan bu oyun Hopoo Games tarafından yayınlanıyor. Oyun 14 Mart 2016 tarihinde satışa çıkacak.

Deadbolt-1

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com