Kategoriler
Oyun

Call of Duty 4: Modern Warfare – PC İçin Aksiyon ve Savaş Oyunu

“Call of Duty 4: Modern Warfare” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişan – Savaş – Tek Kişilik İlerlemeli olan oyunun çıkış tarihi 9 Kasım 2007. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – Wii – NDS

Sponsorlu Bağlantılar

“Call of Duty 4: Modern Warfare” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 128 MB (GeForce 6600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 8 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista.

Call of Duty 4 Modern Warfare

“Call of Duty 4: Modern Warfare” Oyun Özellikleri

Son teknoloji silahlar,teknolojiler mükemmel bir grafiksel atmosferle birleşince karşımıza Call of Duty 4: Modern Warfare gibi mükemmel bir oyun ortaya çıkıyor.Ayrıca Multiplayer oynanımda büyük bir gelişim gösterdiğide aşikar. Artık oyunda savaşlar cephe savaşının ötesinde.Cephe savaşının yerini profesyonel birliklerin arasındaki savaşlar almış.Gelişen teknoloji ile 2. Dünya savaşının o ağır ve etkisiz silahları yerine son teknoloji silahları kullanabilme şansına sahipsiniz.Gelişen teknoloji ile savaşlar şüphesiz daha kanlı ve gürültülü.Mükemmel grafikleri ve ses efektleri ile adeta savaşı yaşıyorsunuz.

“Call of Duty 4: Modern Warfare” Video

“Call of Duty 4: Modern Warfare” İndir Download Satın Al

“Call of Duty 4: Modern Warfare” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com