Kategoriler
Oyun

Mafia 2 Demo – PC İçin Mafya Oyunu

“Mafia 2” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 27 Ağustos 2010. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Mafia 2” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium D 3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 8600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 6 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

mafia 2

“Mafia 2” Nedir? “Mafia II” Oyun Özellikleri

Mafia 2 oyunu 1940 ve 1950 yılları arasında geçiyor. Oyundaki karakterimizin ismi ise Vito Scaletta. Scaletta işlediği suçlardan dolayı ağır bir hapis cezası alınca, orduya katılıp cepheye gitmeye karar verir. Amerika, 2. Dünya savaşının içinde olduğundan, orduya katılan ve savaştan sağ dönen mahkumların cezaları affedilmektedir. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Scaletta’da cezasından kurtulmak için silahını kuşanır ve orduya katılır. 2. Dünya Savaşı sona erdikten sonra Scaletta ülkesine geri döner ve hapis cezası da affedilir. Fakat bizim bir lafımız vardır, “can çıkar, huy çıkmaz” diye, Scaletta’da o hesap, yanına aldığı arkadaşı Joe Barbaro ile Empire Bay sokaklarında suç işlemeye devam eder. Fakat Scaletta’nın işleri bu sefer yolunda gider ve bir şekilde kendisini yeraltı dünyasının bir üyesi olarak buluverir.

“Mafia 2” Video

“Mafia II Demo” İndir Download

“Mafia 2” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com