Kategoriler
Mobil

CES 2014 – iPhone 5 ve iPhone 5S Kılıfları Özellikleri ve Fiyatları

iPhone İçin Yepyeni Kılıflar

2014 yılının 7 Ocak – 10 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen teknoloji fuarında dikkat çekenlerden birisi de iPhone 5 ve iPhone 5S için geliştirilmiş ekstra özelliklere sahip aksesuarlar. Tanıtılan her bir aksesuarın farklı ve faydalı özellikleri var. Mesela güneş enerjili bir telefon kılıfını herkes ister.

Hepsi Birbirinden Marifetli

Ballistic Jewel iPhone Kılıfı

Sert kılıfları ile bilinen Ballistic markası, ürettikleri en ince kılıf olan Jewel’in dağıtımına 19.99 dolardan başlamış bulunuyor. Ballistic, kılıfın şeffaf versiyonunu ise CES 2014’te tanıttı.

Sponsorlu Bağlantılar

EnerPlex Surfr Güneş Enerjili Kılıf

Çoğu güneş enerjili kılıflar oldukça büyük oluyor, ancak yeni fiyatı 100 dolar olarak belirtilen EnerPlex Surfr kılıfları diğerlerine göre biraz daha boyutu küçültülmüş olması ile tercih edilebilir. 2000 mAh batarya gücüne sahip olan kılıf sayesinde iPhone’unuzun batarya gücünü yaklaşık iki katına çıkartabilirsiniz. Kılıfın arka kısmında bulunan güneş paneli sayesinde de iPhone’unuzu güneş enerjisi ile yaklaşık bir saat daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Flir One Termal Görünümlü iPhone Kılıfı

iPhone’unu termal görünümlü bir kılıf ile kullanmak isteyen kullanıcılar için tasarlanan bu kılıf sayesinde karanlıkta ve sisli bir havada bile 100 metre uzaklıktaki insanları, hayvanları ve nesnelerin sıcaklık değerlerini görebileceksiniz. Kılıf; evinizdeki nemi ve sıcaklığı da tespit edebiliyor. Yaklaşık 350 dolardan satılacak olan bu kılıf için ücretsiz olan Flir One MX uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Bu uygulama ile çektiğiniz fotoğrafları depolayıp paylaşabileceksiniz.

Flir One iphone kılıf

Griffin Merchant Case + Square iPhone Kılıfı

Özellikle iş adamları için tasarlanan ve 20 dolardan satışa sunulan kılıf ve Square Reader iki hafta içinde satılmaya başlanacak. Ücretsiz olan uygulama sayesinde kredi kartı ödemelerinizi akıllı telefonlarınızdan ve tabletlerinizden kolayca ve güvenli bir şekilde yapabileceksiniz.

Incipio Rugged OffGrid iPhone Kılıfı

Incipio’nun OffGrid şarjlı kılıfı çok yakında daha sert bir versiyonu ile gelecek. Farklı renk seçenekleri ile gelecek olan kılıfın birkaç hafta içerisinde yaklaşık 80 dolardan satışa çıkması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Puro Just Cavalli iPhone Kılıfı

İtalyan şirketi Puro, Just Cavalli’nin ilkbahar kolekyonunu tanıttı. Yalnızca Amerikada bulunan Cavalli butiklerinde ve online olarak satılacak olan kılıfların fiyatı yaklaşık 30-35 dolar olacak.

Puro Just Cavalli iPhone

LifeProof Fre Realtree iPhone Kılıfı

Birkaç adet farklı renk ve tasarım seçeneği ile gelecek olan 89.99 dolar değerindeki kılıf LifeProof tarafından Realtree kılıflarının farklı versiyonu olan su geçirmez özellikli Fre kılıfı olarak satışa sunulacak.

MarBlue DrySuit Convertible iPhone Kılıfı

Daha önceden Marware olarak bilinen ve daha sonra ismini değiştirerek MarBlue olan firma su geçirmez kılıfı olan DrySuit Convertible’ı 69.99 dolardan satışa sunacak. Değişebilen bu kılıfın en dikkat çekici özelliği su geçirmez özelliğini kullanmak istemediğinizde kılıfın ön tarafını çıkarılabilmesi ve normal bir kılıf gibi kullanılabilmesidir.

Naztech Vault iPhone Kılıfı

Naztech firması su geçirmez kılıfı olan Vault’u iPhone 5S için yeniden tasarladı. Bu yeni tasarım sayesinde iPhone 5S sahibi kullanıcılar cihazlarındaki parmak okuyucu özelliği rahatlıkla kullanabilecekler. 3 farklı renk seçeneğinde sunulacak olan kılıfın fiyatı ise 49.99 dolar olarak belirlendi.

OtterBox Symmetry iPhone Kılıfı

Genelde birçok katmandan oluşan OtterBox kılıfları bu sefer bir tek parçadan oluşuyor. Birçok farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak olan kılıfın fiyatı ise 39.95 dolar olarak belirlendi.

Sponsorlu Bağlantılar

Skech Groove and Glow iPhone Kılıfı

Speck firmasının CandyShell kılıfına oldukça benzeyen bu ürün Skech firmasının Groove ve Glow adını verdikleri iki yeni kılıfı olarak tanıtıldı. Oldukça yumuşak bir dokusu olan kılıf elde çok hoş bir hisse sebepo oluyor. Farklı renk seçenekleri bulunan kılıfın birkaç hafta içinde satışa sunulması bekleniyor.

Speck CandyShell Inked iPhone Kılıfı

Speck firmasının CandyShell Inked adını verdikleri bu yeni kılıf, canlı renklere sahip yüksek çözünürlüklü grafikle sahip oldukça farklı bir kılıf. 39.95 dolardan satışa sunulacak olan kılıfın farklo tasarımları da bulunuyor.

Trident Apollo iPhone Kılıfı

Fotoğrafta görmüş olduğunuz kılıf aslında iPhone 5C’nin üzerinde bulunuyor. Ancak Trident firması aynı kılıfı iPhone 5 ve 5S için de tasarladı. 34.95 dolardan satışa sunulacak olan kılıfın Gel versiyonu arka tarafında oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip.

Trident Perseus iPhone Kılıfı

Ballistic firması gibi, Trident de daha sert ancak daha ince ve Perseus gibi modaya daha uygun tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Ürünün satış fiyatının ise 14.95 dolardan fazla olacağı bekleniyor.

Trident Perseus iPhone

Typo iPhone klavyeli kılıf

Typo klavyesi, iPhone’un fiziksel olarak BlackBerry’e benzemesini isteyen Ryan Seacrest tarafından desteklenmişti. Cihazınızı Bluetooth ile bağlayabileceğiniz kılıf cihazınızla tam uyum sağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Lunatik Flak iPhone Kılıfı

Lunatik firması çok sert ve kocaman iPhone kılıfları yapma yolunda ilerliyor. Flack ismini verdikleri ve kaygan bir hissi olan kılıfın farklı renk seçenekleri ile 34.95 dolardan satılacağı belirtildi.

Canopy Sensus iPhone Kılıfı

PS Vita’nın arka yüzeyindeki dokunmatik panel işlevini gören bu kılıf, iPhone’a şarj/dock girişinden bağlanıyor. Şimdilik belli başlı uygulamalarda çalışan bu kılıf, iPhone’un arka yüzeyini dokunmatik hale getiriyor. iPhone 5/5s ile uyumlu olan dokunmatik kılıf ayrıca, cisimlerin ağırlıklarını da ölçebiliyor. Yapmanız gereken uygulamayı açmak ve ağırlığını merak ettiğiniz cismi iPhone’un üzerine koymak oluyor.

Mophie The Space Pack iPhone Kılıfı

Siyah ve gümüş renklerde bulunan Space Pack ile iPhone’un hafızasını 32 GB’a kadar yükseltebiliyorsunuz. Bu kılıf cihazınızda takılı olduğu sürece 32 GB’lık hafızayı dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Mophie’nin Space uygulaması ile çalışan bu SSD Hard Drive kılıfın içerisinde bulunuyor. Uygulamanın içine dilediğiniz dosyayı atabilir, isteğinize göre de dosyalar oluşturup kategorileyebilirsiniz.

Yellow Jacket iPhone Kılıfı

Kişi güvenliğini ön plana çıkaran Yellow Jacket kılıfı, iPhone 5 ve 5s’e pin girişinden takılıyor. Bu kılıf hırsızlık, darp, gasp gibi tehlike durumlarında elektro şok verip karşı tarafı etkisiz hale getirebiliyor. Harici batarya olarak da kullanılabilen bu kılıfı yaklaşık 149 dolar fiyattan satışa sunulacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com