Kategoriler
Oyun

Total War: Rome II Oyunu İçin Yama

Türkçe Dil Destekli Total War: Rome 2

Strateji oyunu sevenler Total War: Rome II oyununu bilirler. Eğer bu oyunu oynuyorsanız bu strateji oyunu için yeni yama yayınlandı. İçinde Türkçe dil desteği de bulunmaktadır. Oyun içinde karşımıza çıkan bazı sorunları gidermek için yayınlanan bu yama ile oyunu online sorunlara da çözüm bulunmuş gözüküyor.

Sorunlar Gidermek İçin

Çıktığı günden bu yana bir türlü sorunları bitmek bilmeyen Total War Rome 2 için yeni bir yama daha yayınlandı. Creative Assembly’ın bir süredir üzerinde çalıştığı yama geçtiğimiz günlerde oyun severlerin kullanımına sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Total War Rome 2 türkçe yama

Savaş alanındaki bazı sorunlarla, yapay zeka üzerindeki eksikliklere yoğunlaşan yama ile artık düşmanlarınız daha taktik odaklı ve savaşçı ruhlu bir hale bürünüyor.  Bu durumun yanı sıra, oyundaki kasma ve donma hatalarına da çözümler getiren yama, oyunun online kısmındaki bazı bugları da onarıyor. Total War Rome 2’yi oynayanlan oyuncuların genel şikayeti, oyununPC’leri aşırı derecede kastığı yönündeydi.

Total War Rome 2 ocak ayı yaması

Creative Assembly bu durum için bir çok yama yayınlasada düzgün bir optimizasyon sağlayamamıştı. Bakalım bu yama ile optimizasyon seviyesi ne kadar iyileşecek. Bekleyip göreceğiz.

Total War: Rome 2 Video

Total War: Rome II İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com