Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Sony’den PlayStation Now Teknolojisi

Eski Konsol Oyunlarını da Oynayın

PlayStation sevenler için sevindirici bir haber verelim. Şimdiye kadar PlayStation severler her konsol aldıklarında kendi kendine “yenisi çıktığında eski oyunları oynayabilir miyim?” diye mutlaka sormuştur. Bu sorunun cevabı CES 2014 fuarından geldi. Sony, PlayStation Now ismini verdiği bu teknoloji ile artık her oyunu istediğiniz konsol da oynayabileceksiniz.

PlayStation Now Duyuruldu

Sony, CES 2014’teki sunumunda PlayStation Now’ı resmen duyurdu. PlayStation Now, bulut tabanlı bir streaming oyun servisi ve oyunculara istedikleri birçok şeyi rahatlıkla sunabilecek. PlayStation 1, 2, 3, PSP veya PS Vita’da çok beğendiğiniz oyunlar var diyelim. Bu oyunlara internetin de yardımıyla akıllı telefonunuz, tabletiniz, hatta Bravia televizyonunuz üzerinden ulaşabilecek ve oynayabileceksiniz. İşte PlayStation Now’ın görevi bu olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony PlayStation Now

 

Yeni servisin bu ay içinde Amerika’da kapalı beta olarak faaliyete geçmesi, tam sürüm olarak da yaz aylarında oyunculara sunulması bekleniyor. Hatırlarsanız Sony, daha önce bulut servisi Gaika’yı satın almış ve sonrasında bulut tabanlı oyun servisi hazırlayabileceğine dair söylentiler çıkmıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com