Kategoriler
Yazılım

DJ Olmak İçin En İyi Program – Virtual DJ 8 İndir

DJ Olmak İçin En İyi Program

Müzik ile içli dışlı olan kullanıcılar için oldukça popüler bir program olan Virtual DJ 8, dünyaca ünlü DJ’ler tarafından da kullanılmaktadır. Müziği seviyor ve müzikle uğraşmaktan zevk alıyorsanız mutlaka indirmeniz gereken programların başında geliyor. Virtual DJ 8 programı ile mp3 miks yaratabilir, ses dosyalarını kesip birleştirerek kendi stilinize has müzikler ortaya çıkarabilirsiniz. Virtual DJ 8 programını indirdikten sonra gerisi yalnızca müziği sanat haline getirebilme yeteneğinize kalıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Virtual DJ 8 programının en iyi özelliklerinden birisi tasarımının kolay ve anlaşılır olmasıdır. Böylece kafanız karışmadan kolay bir şekilde istediğinizi yapabileceksiniz. Bu yazılım ile sadece mp3 miksleri değil video miksleri de yapabilirsiniz. Minimum Sistem Gereksinimleri ile şöyle;  Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon™ XP işlemci, 1024×768 SVGA video, DirectX uyumlu ses kartı, 512MB RAM, 50MB boş alan.

DJ Olmak İçin En İyi Program - Virtual DJ 8 İndir

Virtual DJ 8 programını hiç bir ücret ödemeden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Virtual DJ 8 programının Türkçe dil desteği yoktur. Ancak İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve İspanyolca dil destekleri bulunmaktadır. Atomix Productions tarafından üretilen programı Win8, Win7, Vista, WinXP, Win2000, Win10, Win98, Win8.1 gibi Windows işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz. Programın önde gelen diğer özellikleri ise şöyle; İki bağımsız oynatıcı: Standart (play, pause, stop, cue), Ses kontrol, Pitch kontrol (-34 to +34% arası), 3 bantlı dengeleyici, Tek tuşla tempo senkronizasyonu veya karşılaştırma, Otomatik tempo karşılaştırması. (beat-matched), Dinamik tempo ayarlayıcı. Sürükle bırak sistemi ile oldukça kolay. Gerçek scratch simulasyonu. Yapay scratch.

İndirme Linki: Virtual DJ 8 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com