Kategoriler
Mobil

En İyi Android Parola (Şifre) Yönetimi Uygulamaları

Android’de Karmaşık Şifreleri Kolayca Kaydedin ve Erişin

Akıllı telefonlar, bilgisayarlar üzerinde yaptığımız hemen hemen her görevi gerçekleştirmek için tüm özelliklere sahiptir. Yani işlerimizi bizim için daha kolay hale getiriyor. Bilgisayar ile ilgili işleri akıllı telefonlarda yapmaya başladık. İnternette gezinme, birden çok kişiyle sohbet etme, aynı anda birden fazla pencere veya ekran üzerinde çalışma v.b. akıllı telefonda yapacağınız şeyler var. Ama bunlar arasında Android telefonlarda kullanıcı adı ve şifre girmek sinir bozucu olabiliyor. Çünkü şifreler kendi başlarına çok karmaşık ve bu yüzden onları hatırlamak çok zor. Ayrıca onları hatırlamayı başarsak bile Android telefonları kullanarak onları doğru şekilde doldurmak can sıkıcı olur.

Sponsorlu Bağlantılar

Şifreleri hatırlamak ve onları Android akıllı telefonda doldurmak size zor gelebilir. Ama şifrelerinizi güvenli bir şekilde kaydedip bunları gerekli yerlerde kolayca kullanabileceğiniz bazı şifre yönetimi uygulamaları var. Bu uygulamaların çoğusu banka hesabı ve kredi kartı bilgileri gibi önemli bilgilerinizi kaydetmenizi sağlıyor. En İyi Android Parola Yönetici uygulamalrını sizler için listeledik.

Şifreniz Gerçekten Güvenli mi? Güvenli Şifre Nasıl Olmalı?

1 – Lastpass

Lastpass uygulaması, ödüllü masaüstü şifre yöneticisi programı olan Lastpass programının Android sürümüdür. Hızlı, kolay ve güvenlidir. Tüm web tarayıcılarınız ve cihazlarınız arasında şifrelerinizi güvenli bir şekilde senkronize eder.

En İyi 5 Şifre/Parola Yönetme Programları

Güçlü bir şifre üreticisi olan bu uygulama, web siteleri özelliği için otomatik doldurma şifresi ile donatılmıştır. Siteleri ekleyebilir, güncelleyebilir ve silebilir, notları ve form dolgularını güvenli hale getirebilirsiniz. Türkçe dil desteğine de sahip.

Lastpass Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=Ct3yPo2-V4U

Lastpass İndir

2 – Roboform

RoboForm uygulaması Android cihazınızdaki hesabınızdaki oturumlarınızı kullanmanıza izin veren bir şifre yöneticisi ve form doldurma uygulamasıdır. Bilgisayarınızda veya Mac’inizde RoboForm ile oluşturduğunuz girişleri kullanarak favori sitelerinize otomatik olarak RoboForm’da giriş yapabilirsiniz. Yeni sürümler, tarama yaparken şifreleri kaydetmeyi önerirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Roboform İndir

3 – Norton Identity Safe Password

Norton Identify Safe Password uygulaması parolalarınızı ve diğer özel bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklamak için güçlü özelliklerin yanı sıra şık kullanıcı arayüzüne sahip bir şifre yöneticisi uygulamasıdır. Kaydedilen form doldurmalarınızı ve otomatik doldurmalarınızı destekleyen dahili tarayıcı, şifre üreticisi şifreler oluşturur. Sıklıkla ihtiyaç duyduğunuz bilgiler parmağınızın ucunda olsun. Mobil PIN ile hızlı giriş özelliğine de sahip uygulama ile kendinizi kimlik avı ve kötü amaçlı sitelerden korunun.

Android İçin En İyi Şifre Koyma (Kilitleme) Uygulamaları

Norton Identity Safe Password Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=8zdrw9gi6JQ

Norton Identity Safe Password İndir

4 – Keeper Password & Data Vault

Bu uygulama, bir şifre yöneticisi olmaktan çok şifre, kredi kartı bilgileri ve diğer özel bilgileri uygulama içinde kaydetmenizi ve hepsine tek bir şifreyle erişmenizi sağlıyor. Girilen bilgileri güvenli hale getirmek için en güvenli 256-bitlik şifreleme yöntemini kullanıyor.

Android Kayıtlı Wi-Fi (Kablosuz Ağ) Şifresi (Parolası) Öğrenme

Kişisel bilgilerinizi düzenleyebilir, ayrıntıları bilgisayarınızla veya diğer akıllı telefonunuzla senkronize edebilir, web siteleri için otomatik olarak yeni şifreleri hatırlayabilirsiniz. Uygulama ücretsiz fakat sınırsız bulut depolama alanı, senkronizasyon ve yedekleme hizmeti gibi ekstra özelliklere sahip olmak için ücretli sürümü satın almalısınız.

Keeper Password & Data Vault Tanıtım Videosu

Keeper Password & Data Vault İndir

5 – Dashlane Password Manager

Dashlane uygulaması, Android ve diğer cihazlar için mükemmel ücretsiz şifre yöneticisi ve güvenli dijital cüzdan uygulamasıdır. E-postalar, adresler, kimlikler, kredi kartları ve daha fazlası gibi şifreleme alanındaki parolaları ve kişisel bilgileri şifreleyin ve saklayın. Güçlü şifreleri özelleştirin ve oluşturun ve bunları otomatik olarak kaydedin. Dashlane web tarayıcısını kullanarak daha fazla kolaylık elde edebilirsiniz.

Dashlane Password Manager Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=ihxATZn0Z3w

Dashlane Password Manager İndir

6 – aWallet Password Manager

Sıkıcı kullanıcı arayüzünü saymazsak aWallet uygulaması çok güçlü bir parola yöneticisi uygulamasıdır. Parolaları saklar, yedekleme ve şifre veritabanınızın geri yüklemesini destekler ve hatta parolalarınızı güvende tutmak için bir otomatik kilit özelliğine sahiptir. Eğer ücretli sürüme geçerseniz size CSV içe aktarımı ve karmaşık şifre oluşturucu gibi önemli özellikleri sağlayacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

aWallet Password Manager Videosu

aWallet Password Manager İndir

7 – mSecure – Password Manager

Uygulama şifrenizi ve gizli bilgilerinizi yönetmek için önemli bulacağınız pek çok özellikle donatılmıştır. mSecure şifre yöneticisi 265-bit Blowish şifreleme tekniğini kullanır. Meraklı gözlerden, tahmin edilemez şifre üreticisi, SD’ye otomatik yedekleme, otomatik doldurma ve otomatik senkronizasyon özelliği, özel simgeler, isteğe bağlı kendini imha modu, kolay arama, kişisel tarayıcı ve bulut gibi kişisel bilgilerinizi korumak için otomatik kilit özelliği vardır.

mSecure – Password Manager İndir

8 – Keepass2Android Password Safe

Bu uygulama, Android için açık kaynak kodlu bir şifre yöneticisi uygulamasıdır. Windows ve diğer masaüstü işletim sistemlerinde popüler KeePass 2.x Password Safe tarafından kullanılan .kdbx dosyalarını, veritabanı formatını okur ve yazar. Tam şifrenizi girerek güvenli veritabanınızı bir kez açın ve daha sonra hızlı kilitlemek için birkaç karakter girin. Kullandıktan sonra veritabanını kapattığınızdan emin olun. Dosyalara buluttan erişin. Kendinizi korumak için panoya dayalı şifre algılayıcıdan dahili yumuşak klavyeyi kullanabilir, kilitleme programı ekleyebilir, dosyalara buluttan güvenli bir şekilde erişebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Keepass2Android Password Safe Tanıtım Videosu

Keepass2Android Password Safe İndir

9 – OneSafe Password Manager

Bu uygulama, tüm gizli bilgilerinizi tam bir güvenlikle tek bir yerde saklamanızı sağlayan süper güvenli bir parola yöneticisi uygulamasıdır. Şık tasarımı, uyarlanabilir şablonları ve sezgisel kullanıcı arayüzü ile uygulamayı cihazınızda kullanabilir ve her türlü kişisel bilginizi istediğiniz zaman ve nerede olursanız olun parmaklarınızın ucuna getirir.

OneSafe Password Manager İndir

10 – DataVault Password Manager

DataVault uygulaması, verileri güvenli hale getirmek için en güçlü teknoloji olarak yaygın kabul edilen Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES) kullanarak kredi kartı, banka hesabı, oturum açma, üyelik v.b. ile ilgili gizli bilgileri saklar. Çoklu veri görünümleri, esnek şablon yönetimi, cihaz üzerinde yedekleme, şifre üreticisi, güvenlik süresi, maksimum giriş denemesi ve Mac ve Windows sürümleri (ayrı olarak satılır) ile senkronizasyon gibi benzersiz özellikler sunar. DataVault, mobil aygıtlar için optimize edilmiş, ancak masaüstü ortamlarıyla tutarlı bir şekilde benzersiz sezgisel bir arabirim sağlar.

DataVault Password Manager İndir

Sonuç

Bu şifre üreticisi uygulamaları en önemli Android uygulamaları arasındadır. Her yerde kolay veya aynı şifreleri kullanmak zorunda değilsiniz. Eğer böyle yaparsanız sizin için risk artırmaktan başka bir şey yapmazsınız. Dahası bu uygulamalar diğer özel bilgilerinizi de kurtarıyor, kolay kullanım için onları düzenlemenize izin veriyor, otomatik olarak doldurup bu bilgiyi çoklu cihazlardan ve çevrimiçi hesaptan erişmek için buluta güvenli bir şekilde kaydetmenizi sağlıyor. Bu nedenle ihtiyacınıza en uygun şifre yöneticisi uygulamasını seçin ve kullanmaya başlayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com