Kategoriler
İnternet

PanicButton Eklentisiyle Şifreleri Koruma ve Gizleme

Tüm Chrome Sekmelerini Tek Tıklama İle Güvenli Kapatın

İnternette başkalarının bilmesini istemediğimiz birçok özel işler yapıyoruz. Okul veya kolej için bilgisayar laboratuarı, ofis, kafeterya ve diğer yerlerde gizli projeler üzerinde çalışma, oyunlar oynama, canlı maç videolarını izleme, sosyal ağlara erişme v.s. Bu gibi yerlerde herhangi biri önbelleğinizi veya tarayıcınızın geçmişini bilgisayarınızda ne yaptığını öğrenmek için kontrol edebilir. Dolayısıyla yakalanmanızı önlemek için web tarayıcımızı çabucak kapıyoruz. Bu durum yakalanmanıza karşı sizi korur ama tüm sekmeleri kapatarak bu sekmelerdeki bazı kaydedilmemiş görevleri kaybedersiniz. PanicButton eklentisi sayesinde bu sorunu daha akıllı bir şekilde çözebilirsiniz. Sizleri bütün bu kayıplardan koruyacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

PanicButton Eklentisi Nedir?

Peki PanicButton eklentisi nedir ve ne işe yarar? Ofis saatlerinde patronunuzun, öğretmeninizin, sınıf arkadaşlarınızın, oda arkadaşınızın veya diğer önemli kişilerin görüntülemekte olduğunuz web sitelerini görmesine engel olacak bir Chrome eklentisidir veya size yardımcı olabilir. PanicButton eklentisi, araç çubuğundaki simgesinden tek bir tıklaması tüm tarayıcı sekmelerini hızlı bir şekilde gizler.

Sekmeler daha sonra yer imleri olarak ayrı bir klasöre kaydedilir. Ardından eklenti yeşile dönüşür ve size kaç tane sekmenin gizlendiğini gösterir. Bu eklenti daha önce gizlediğiniz tüm sekmeleri tek tıklama ile geri yükler.

Türkçe Dil Destekli Chrome Sekmesi Gizleme Eklentisi

Gizli sekmeleri diğer yer imi klasörlerinizde oluşturulan geçici panik klasörü altında manuel olarak görüntüleyebilirsiniz. İsterseniz sayfaları ekleyebilir ya da silebilirsiniz. Daha hızlı hareket için PanicButton for Chrome, F4 kısayol tuşunu da kullanabilirsiniz. Açılmış sekmenizin tümünü gizlemek için panik içinde olduğunuzda F4 tuşuna basmanız yeterli. Böylece tüm sekmeleriniz kaybolacaktır. Tehlike altındayken ve o gizli sekmeleri hızlıca açmak isterseniz F4 tuşuna tekrar basın ve tüm sekmeleriniz geri gelsin. Türkçe dil desteğine de sahip PanicButton eklentisi bu kısayol tuşunu nereden değiştirebileceğiniz bir ayar paneline de sahip.

Ayarlar paneli ayrıca açılmış tüm sekmeyi gizlediğinizde otomatik olarak açılacak güvenli bir sayfa ayarlamanızı sağlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Sadece bu değil. Aynı zamanda gizli sekmeler için şifre de ayarlayabilirsiniz. Böylece birisi PanicButton geri düğmesini tıklayarak bu gizli sekmeleri açmaya çalıştığında şifre isteyecektir.

PanicButton eklentisi ile başkalarının görmesini istemediğiniz Chrome sekmelerini anında gizleyebilir ve görmemeleri için parola ekleyebilirsiniz.

PanicButton Tanıtım

PanicButton Eklentisini İndirmek İçin Tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com