Kategoriler
Donanım

En İyi Toshiba Satellite Laptoplar

Toshiba Satellite Dizüstü Bilgisayar Serisi

Toshiba’nın kendisi büyük bir isim. Japon firması, teknoloji aletleri alanında büyük bir yere sahip. Şirket, yıllarca teknoloji araçlarına yönelik ürünler üretiyor ve bu teknoloji alanında rekabet edebilmek için yeni ve ileri teknoloji araçlara ihtiyacı var. Hiç şüphe yok ki Toshiba’nın bu ürünleri diğer yüksek teknolojili aygıtlarla rekabet edebilecek kadar iyi. Toshiba’nın dizüstü bilgisayarlarından bahsederken güzel görünen bazı dizüstü bilgisayarların görüntüsü aklımıza geliyor. İster Chromebook ister dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayarlar olsun birçoğu üstün özellikler sizi karşılıyor. Toshiba dizüstü bilgisayarının en iyi serilerinden biri şüphesiz Toshiba Satellite serisi. Toshiba’nın Satellite dizüstü bilgisayarlarını oyun, günlük kullanım, ofis v.b. herhangi bir amaçla kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ancak bu Toshiba Satellite dizüstü bilgisayar serisinde en iyisini bulmayı zorlaştıracak onlarca model var. Size kolaylık sağlamak için her biri kısa ayrıntılarıyla birlikte en iyi 6 Toshiba Satellite dizüstü bilgisayarının bir listesini hazırladık.

En İyi 6 Adet Toshiba Satellite Dizüstü Bilgisayarlar

Toshiba Satellite Radius P55

Bu güzel dizüstü bilgisayar şık ve temiz tasarımıyla dikkat çekiyor. Çekici ve ince gövde ile olağanüstü donanımın mükemmel bir birleşimi. Bu dizüstü bilgisayarın alüminyum gövdesi modern bir görünüm kazandırıyor. Derin renkler ve yüksek kontrast, onu için harcayacağınız paraya değer. Harika renkler ve kontrast sayesinde güneşli günlerde bile dışarıda dizüstü bilgisayar kullanabilirsiniz.

Özelliklerine gelirsek sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Dizüstü bilgisayarın donanımı görünüşünden daha iyidir. Dizüstü bilgisayar Windows 10 işletim sistemi, 15.6 inç, 12 GB RAM, 1 TB HDD, Intel Core i7-6500U işlemci, Ultra HD dokunmatik ekrana sahip 4k ekran ile birlikte geliyor. Bu nedenle tüm bu özellikler onu en iyi Toshiba Satellite serisi dizüstü bilgisayar yapıyor.

Toshiba Satellite Radius P55 Fiyatı: 1300-1900 Dolar arası

Detaylı Bilgi ve Satın Alma İçin Tıklayın

Toshiba Satellite S55T

Toshiba Satellite S55T lapto, Toshiba Satellite dizüstü bilgisayar serisinin en iyi dizüstü bilgisayarlarından bir diğeri. Oyun oynamayı seviyorsanız ve oyun için en iyi yüksek teknoloji bir dizüstü bilgisayar istiyorsanız bu ürün sizin için en iyi seçenektir. Tasarımına ve vücuduna aşık olacaksın. HD 1080 piksel 15.6 inçlik ekran, arkadan aydınlatmalı klavye ile tam sayı tuş takımı ve yeterince güç, onu en yeni oyunları kolayca oynatabileceğiniz en iyi oyun dizaynı haline getiriyor. Donanımdan bahsedecek olursak; 6. nesil Intel i7 işlemci, 12 GB RAM, 2.6 GHz işlemci hızı, 1 TB sabit disk sürücüsü ve 4000 MB Ekran kartı ile birlikte geliyor. Bunlar bu özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayar istemeyen gerçekten harika özellikler.

Sponsorlu Bağlantılar

Toshiba Satellite S55T Fiyatı: 1000-1300 Dolar arası

Detaylı Bilgi ve Satın Alma İçin Tıklayın

Toshiba Satellite Fusion 15

Çok fazla para harcamak istemiyorsanız ve düşük bir bütçeyle Toshiba Satellite dizüstü bilgisayar istiyorsanız Toshiba Satellite Fusion 15 sizin için en iyi seçenektir. Dizüstü bilgisayarın tasarımı ve gövdesi yukarıdaki ikisi itibariyle aynı. Bu dizüstü bilgisayar hakkındaki en iyi şey ihtiyacınıza göre farklı formlarda dönüştürebilmenizdir. İhtiyacınız olana veya ne yaptığınıza bağlı olarak tablet, çadır modu, dizüstü bilgisayar modu veya bekleme moduna dönüştürebilirsiniz. Toshiba Satellite Fusion 15’in diğer özellikleri arasında 6 GB RAM, 1 TB HDD, 2.3 GHz işlemci hızı ve 6. nesil Intel Core i5-6200U işlemci yer alıyor. Böylece tüm bu özellikler bütçenizde sizin için mükemmel bir dizüstü bilgisayar haline getiriyor.

Toshiba Satellite Fusion 15 Fiyatı: 700-900 Dolar arası

Detaylı Bilgi ve Satın Alma İçin Tıklayın

Toshiba Satellite S75

Listemizin üst düzey bir diğer Toshiba Satellite dizüstü bilgisayarı Toshiba Satellite S75. Bu dizüstü bilgisayar performansı, hızı, daha uzun pil ömrü ve kullanım kolaylığıyla biliniyor. Daha düşük ağırlık ve güzel tasarım ve gövde ile modern görünümlü dizüstü bilgisayarlar mükemmel bir seçimdir. Dizüstü bilgisayarın performansı oldukça tatmin edicidir. Ancak o şaşırtıcı oyun deneyimini sağlamayabilir. Ancak bu ağır görevleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu Toshiba Satellite dizüstü bilgisayarının ana özellikleri 17.3 inç büyük ekranı, 1 TB dahili belleği, 16 GB RAM, Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i7-4720HQ işlemci, Intel HD grafik 4600, USB 2.0, USB 3.0 ve arkadan aydınlatmalı klavyeyle birlikte HD ekran.

Toshiba Satellite S75 Fiyatı: 800-1000 Dolar arası

Detaylı Bilgi ve Satın Alma İçin Tıklayın

Toshiba Satellite S55-C5274

Bu dizüstü bilgisayar oyun amaçlı mükemmel bir model. Bu güç, hız, performans ve tasarımın harika bir birleşimidir. Harika özellikler ve göz alıcı tasarım bu dizüstü bilgisayar satın almak için kesinlikle sizi cezbedecektir. Bu laptop 15.6 inç boyutlu 1366 x 768 HD ekran ile birlikte geliyor. 1 TB depolama, bu Toshiba Satellite dizüstü bilgisayarda oyunlar, filmler, şarkılar, belgeler v.b. depolamak için yeterlidir. LED arkadan aydınlatmalı ve 10 tuşlu klavye, rahat yazma deneyim sağlar. Intel HD 6000 Grafikleri, 5. nesil Intel çekirdekli i7-5500U Çift çekirdekli işlemci, HD web kamerası, lityum iyon 4 hücreli pil, 3 USB 3.0 portu ve 12 GB RAM de ediniyorsunuz.

Toshiba Satellite S55-C5274 Fiyatı: 1000-1300 Dolar arası

Detaylı Bilgi ve Satın Alma İçin Tıklayın

Toshiba Satellite S55T-B5152

Günlük kullanım için bütçeye uygun dizüstü bilgisayar arayan kullanıcılar için Toshiba Satellite S55T-B5152 en iyi seçeneklerden biridir. Bu dizüstü bilgisayar normal iş için tasarlanmıştır. Bu dizüstü bilgisayarda herhangi bir takılma veya donma sorunu olmaksızın çoklu görev gerçekleştirebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarın görünümü de yeterince iyi. Dizüstü 15.6 inç ekran için harika FHD 1920 x 1080 ekran ile birlikte geliyor. Günlük kullanım için yeterli olan 500 GB sabit disk mevcut. Ancak film izlemeyi ve dizüstü bilgisayarınızda depolamayı seviyorsanız daha fazla alan gerekebilir. Bu Toshiba Satellite dizüstü bilgisayarının diğer temel özellikleri arasında 2.2 GHz işlemci teknolojisi, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel Core i5-5200U, 2 USB 3.0 port, 1 USB 2.0, 1 HDMI, 1 ses combo jakı ve entegreli Grafik kartı bulunuyor.

Toshiba Satellite S55T-B5152 Fiyatı: 500 Dolar civarında

Detaylı Bilgi ve Satın Alma İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com