Kategoriler
Ne & Nasıl

GM 5 ve GM 5 Plus Acil Durum Bilgisi

Acil Durum Bilgisi Nedir?

General Mobile GM 5 telefonlarda bulunan Acil Durum Bilgisi oldukça hayati öneme sahip bir özellik. Eğer bir GM 5 yada GM 5 Plus model bir akıllı telefona sahipseniz ve baygın olacak şekilde kaza geçirdiyseniz sizin için gelen sağlık ve emniyet ekipleri baygın olmanıza rağmen size ait bilgileri telefonunuzdan öğrenebilir. Örneğin kullandığınız ilaçlar, kan gurubu, aranmasını istediğiniz kişiler v.b.

Sponsorlu Bağlantılar

General Mobile GM 5 Acil Durum Bilgisi Nasıl Kullanılır?

General Mobile GM 5 telefonunuzun ekran desen kilidini girme ekranında ekranın altında “ACİL DURUM ÇAĞIRIS” bölümü var. Buraya dokunduğunuz zaman ekranın en üstünde “ACİL DURUM BİLGİLERİ” butonunu göreceksiniz. Buraya 2 kez dokunduğunuz zaman size ait acil durum bilgilerini sağlık ekipleri yada emniyet ekipleri görebilirler. Böylece siz baygın olsanız dahi size ait hayati bilgileri görebilirler. Ama bunun için sizin bu bilgileri önceden girmeniz gerekir.

Bunun için “Menü > Ayarlar > Kullanıcılar > Acil durum bilgileri” yolunu izleyin ve karşınıza çıkan ekranda BİLGİ bölümüne size ait bilgileri girin. Daha sonra üst bölümdeki KİŞİLER sekmesine geçip acil bir durumda iletişime geçilmesini istediğiniz kişiye ait ad-soyad ve telefon numarasını girin. Eğer herhangi bir nedenden dolayı silmek isterseniz “Menü > Ayarlar > Kullanıcılar > Acil durum bilgileri” ekranında üst bölümdeki 3 noktaya basın ve “Tümünü temizle” deyin.

General Mobile GM 5 Plus Acil Durum Bilgisi Nasıl Kullanılır?

General Mobile GM 5 model telefonda anlattığımız herşey General Mobile GM 5 Plus içinde geçerlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com