Kategoriler
Ne & Nasıl

GM 5 ve GM 5 Plus Çoklu Ekran Kullanma

General Mobile GM 5 Ekranı İkiye Bölme

General Mobile GM 5 model akıllı telefonun en güzel özelliklerinden birisi de ekranı ikiye bölebilme yani çoklu ekran kullanabilme özelliği. Bu özellik sayesinde tek ekranda aynı anda 2 uygulamayı kullanabilirsiniz. Bunun için önce kullanacağınız uygulamaları açın ve sonrasında orta menü tuşuna basarak ana ekrana dönün. Daha sonra ekranın en altında bulunan kare simgesine dokunun ya da basılı tutun. Böylece arka planda açılmış uygulamalar gözükecektir. Ekranın üstünde çalışmasını istediğiniz uygulamaya dokunup bekleyin ve üst tarafa doğru sürükleyip bırakın. Böylece GM 5 telefonunuzun ekranı ikiye bölünmüş olacak ve üst tarafta ilk seçtiğiniz uygulama açılmış olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Ama ekranın altında halen arka planda çalışan uygulamalar sıralı bir şekilde bekliyor olacak. Ekranın altında açılmasını istediğiniz uygulamaya dokunun. Böylece ekranın üstünde ve altında iki farklı uygulama açılacak ve sizi ikisini de kullanabileceksiniz.

Çoklu ekranı iptal etmek için ise sağ altta bulunan çift dikdörtgen simgesine basıp bekleyin.

General Mobile GM 5 Plus Ekranı İkiye Bölme

Yularıda GM 5 model için anlattığımız bütün işlemler GM 5 Plus içinde geçerlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

“GM 5 ve GM 5 Plus Çoklu Ekran Kullanma” için 2 yanıt

General Mobile telefonlarda (bende de GM 5 var) ekranın altındaki “Geri (ok simgesi)/Ana sayfa (daire simgesi)/Son işlemler (kare simgesi)” tuşlarından “Son işlemler (kare simgesi)” e basılı tuttuğunuzda ekran ikiye bölünüyor.

General Mobile GM 20pro kullanıyorum bu telefonda bölünmüş ekran uygulaması yokmu ve ya nasıl bir uygulama indirebilirim önceki kullandığım GM 5 plus daha kullanisliydi aynı şekilde kullanabilecegim sürüm ve ya güncelleme gibi bir şey varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com