Kategoriler
Ne & Nasıl

GM 5 ve GM 5 Plus Kota Sınırlama

General Mobile GM 5 İnternet Sınırlaması Yapma

General Mobile GM 5 akıllı telefonda internet kullanımını kendi kontrolünüze alabilirsiniz. Yani aylık kotanızı aşma endişesi ile yaşamanıza gerek yok. Çünkü General Mobile GM 5 sizin belirlediğiniz sınıra ulaşınca sizi uyarır. Eğer kota sorunu yaşıyorsanız yada kotanız belli bir GB’a ulaştığında haberiniz olsun istiyorsanız bu yapmak mümkün. Öncelikle bildirim çubuğunu aşağıya doğru çekin. Buradan mobil ağ bölümüne dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

Karşınıza çıkan ekranın altındaki “DİĞER AYARLAR” yazısına dokunun. Böylece karşınıza Veri Kullanımı bölümü çıkacaktır. Bu ekran Hücresel veri kullanımı bölümüne girin. Burada telefonunuzdaki hangi uygulama yada oyun ne kadar internet kullanmış onu görebilirsiniz. Bu ekranın üstünde bulunan çark işaretine dokunun. Karşınıza çıkan yeni ekranda;

  • “Faturlandırma döngüsü” ile kota kontrol tarihi başlangıcını seçebilir,
  • “Veri uyarısı” bölümü ile sizi uyarmasını istediğiniz kota sınırını ayarlayabilir (Veri uyarısı oluştur seçeneğinin aktif olması gerekir)
  • “Veri sınırlı” bölümü ile de kotayı durdurabilirsiniz (Veri sınırı ayarla seçeneğinin aktif olması gerekir)

Ayrıca ilk girdiğiniz ekran olan “Veri Kullanımı” ekranında “Kablosuz bağlantı verisi kullanımı” bölümüne girdiğinizde Wi-Fi üzerinden ne kadar internet harcadığınızı ve hangi oyun/uygulamanın ne kadar internet harcadığını da görebilirsiniz.

General Mobile GM 5 Plus İnternet Sınırlaması Yapma

General Mobile GM 5 model akıllı telefonda yapılan işlemlerin aynısı General Mobile GM 5 Plus model içinde geçerlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com