Kategoriler
Teknoloji

GPS ve Kalp Hızı Sensörlü Akıllı Saatlerin Özellikleri ve Fiyatı

Kalp Atışlarını Ölçen Akıllı Saatler

TomTom şirketi bilindiği gibi navigasyon cihazları üreten bir şirket. Ama sektöründe değişiklik yaparak giyilebilir cihazlar üretti ve tanıtımını da yaptı. Giyilebilir cihazlar için yeni işletim sistemi olan Android Wear’ı da Google tanıtmıştı. Giyilebilir cihazlarda yaşanan bu gelişmelerden sonra en son haber TomTom’dan geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

TomTom Akıllı Saatlerin Özellikleri ve Fiyatı

TomTom’un duyurmuş olduğu Runner Cardio ve Multi-Sport Cardio isimli iki akıllı saat de sporculara yönelik. Runner Cardio isimli cihazda, GPS ve kalp hızı sensörü gibi özellikler bulunuyor. Bu özellikle kullanıcılar, spor yaparken egzersiz çeşitlerine göre bu cihazdan yardım alabiliyorlar.

TomTom Akıllı_Saatler

Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip cihazın 416 dolar ön sipariş fiyatı bulunuyor. TomTom’un diğer cihazı Multi-Sport Cardio ise, Runner Cardio’nun yapabildiği her şeyi yapabiliyor. Bu cihaz da da GPS ve kalp hızı sensörü gibi özellikler yer alıyor. Ancak Multi-Sport Cardio’da ekstradan bisiklet ve yüzme gibi egzersizler için de özellikler yer alıyor. Bu cihazın ise 466.66 dolarlık ön sipariş fiyatı mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com