Kategoriler
Genel

iPhone, iPad, Mac Bilgisayar İçin Randevu Alma

Apple Cihazlar İçin Teknik Servis Randevusu Almak

iPhone akıllı telefonunuz, iPad tabletiniz ve MAC OS X işletim sistemli bilgisayarınız bozulduysa garantisi olmasa dahi götürmeniz gereken ilk yer hiç şüphesiz App Store’dur. Ama diğer markalarda olduğu gibi doğrudan gidip cihazınızı verme gibi bir imkanınız yok. Yani öncelikle randevu almalısınız. Ama App Store’dan randevu almak sanıldığı gibi kolay değil.

Sponsorlu Bağlantılar

App Store Randevu Nasıl Alınır?

App Store’dan randevu almanın bazı ipuçları var. Eğer bunlara dikkat ederseniz randevu almanız kolaylaşabilir. App Store’dan randevu alınmasının sebebi teknik servis hizmetinin direk olarak Apple’dan alınması. Yani bu şekilde teknik servisi Apple doğrudan kendisi sağlıyor. Durum böyle olunca Mac bilgisayarlar hariç teknik servise giden diğer cihazlar genellikle yenisi ile değiştiriliyor. Ayrıca bir App Store teknik serviste iPhone ve iPad cihazınızın bekleme süresi sadece 30 dakika.

iPhone telefonunuz yada iPad tabletiniz kullanıcı hatası nedeniyle arızalansa dahi App Store’da ilgili sorun piyasa fiyatları düzeyinde çözülmekte.

Apple Randevu Nasıl Alınır?

iPhone, iPad, Mac Bilgisayar İçin Randevu Alma

Normal şartlarda bir App Store’dan randevu almak için BURAYA tıklıyorsunuz. Randevu aldıktan sonra randevu saatinizde App Store’da oluyorsunuz. Ama bu durum oldukça zor. Hatta imkansız diyebiliriz. Bu nedenle forum sitelerinde bazı ipuçlarında bahsedilmekte. İşte o ipuçları.

Gece 12’yi Deneyin

Gece 12’de randevu almak şansınızı artırmakta. Birçok insan uzun bir süre randevu alamamasına rağmen gece 12’de alabildi.

Sponsorlu Bağlantılar

Birden Fazla Bilgisayardan Deneyin

Eş zamanlı olarak farklı bilgisayarlardan denemek randevu alma şansınızı artırmakta.

Randevusunu Satanlara Bulun

Son olarak randevu alma yöntemlerinden birisi de satın alma.Eğer çok fazla aceleniz varsa yani hemen randevu almanız gerekiyorsa forum sitelerinden randevusunu satanlar ile iletişime geçip randevu alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com