Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone, iPad ve iPod imei Öğrenme

iPhone, iPad ve iPod Touch İçin IMEI Numarası Öğrenme

Apple’ın iPhone, iPad ve iPod touch model mobil cihazlar için bazı işlemler gereği IMEI numarasını öğrenmemiz gerekebiliyor. IMEI numarasını öğrenmenin birden fazla yolu var. Şimdi gelelim iPhone, iPad ve iPod cihazlarda IMEI numarasını öğrenme yollarına.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone/iPad/iPod İçin IMEI Numarası Öğrenme Yöntemleri

1 – Arama Bölümünden IMEI Numarası Öğrenme

En basit yöntem budur. Yani arama bölümüne *#06# tuşlamanız yeterli. Böylece karşınıza küçük bir pencere çıkacaktır. Bu pencerede yazan rakamlar cihazınızın IMEI numarasıdır.

2 – Ayarlar Bölümünden IMEI Öğrenme

iPhone / iPad / iPod touch cihazlarınızın ayarlar bölümünden de imei numarasını öğrenebilirsiniz. Bunun için “Ayarlar > Genel > Hakkında” yolunu izlemeniz yeterli. Karşınıza gelen en son ekranda imei numarasını görebilirsiniz.

3 – Arka Kapaktan IMEI Öğrenme

Yalnız iPhone akıllı telefon kullanıcılarının şunu bilmeleri gerekir ki iPhone 5 ve sonrası modellerde imei numarasını arka kapakta da yer almakta. Yani iPhone 5 veya sonrası bir iPhone telefona sahipseniz imei numarasını arka kapağı açarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca iPad ve iPod modellerde de imei numarası arka kapakta yazıyor.

iTunes’dan IMEI Öğrenme

iphone-ipad-ve-ipod-imei-ogrenme

Eğer isterseniz IMEI numarasını iTunes üzerinden de öğrenebilirsiniz. Bunun için iPhone, iPad ve iPod cihazınızı kablo ile bilgisayara bağlanıp iTunes programını açın. iTunes programında cihaz bilgisi bölümüne tıklayın. Buradan imei numarasını öğrenebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com