Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin Eşleştirme Oyunu – Gardenscapes – New Acres İndir

Gardenscapes – New Acres oyununu iOS işletim sistemine sahip iPhone akıllı telefonlarınıza ve iPad tabletlere indirerek harika bir eşleştirme oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunda ki meyveler, sebzeler ve çiçekleri bir araya getirerek eşleştirmeli ve gittikçe zorlaşan bölümleri geçmelisiniz. Gardenscapes – New Acres oyununun tasarımı oldukça hoşunuza gidecektir. Oyunda ki sesler ve efektler gelişmiş durumdadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Аmасınız sаhіbі оlduğunuz bаhçеуі güzеllеştіrmеk аdınа hеr şеуі уарmаktır. Zоrlu görеvlеr ve Саndу Сrush bеnzеrі оуun mаntığı, nеşеlі fаrklı kаrаktеrlеr vе dаhаsı sіzlеrі bеklіуоr. 300’dеn fаzlа bölüm, fаrklı zоrluk düzеуlеrі, gаrір hауvаnlаr vе dаhаsı sіzlеrі bekliyor. Grаfіklеrі 2D ve 3D оluр sеs kаlіtеsі іуі sеvіуеdеdіr. Kоntrоllеr tеk раrmаk іlе sаğlаnаbіlmеktеdіr.

iPhone ve iPad İçin Eşleştirme Oyunu - Gardenscapes - New Acres İndir

Gardenscapes – New Acres oyununu mobil telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Gardenscapes – New Acres oyununun İngilizce dil desteği bulunmaktadır. Playrix isimli kişi tarafından üretilen Gardenscapes – New Acres oyunun dosya boyutu 142 MB‘dır. iOS işletim sistemine sahip akıllı mobil telefonlar da ve tabletler de Gardenscapes – New Acres oyununu oynayabilirsiniz.

İndirme Linki:  Gardenscapes – New Acres 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com