Kategoriler
iOS Windows Phone

iPhone ve Windows Phone’da Desen Kilidi Ekleme

iPhone’da Desen Kilidi Ekleme

iOS cihazlarında desen kilidi eklemek için doğrudan bir yöntem yok. Çünkü iOS cihazlarında dahili bir model kilidi yok. iPhone’daki güvenlik kilitleri yalnızca şifreyle sınırlı. Dolayısıyla iPhone’unuza desen kilidi eklemek istiyorsanız ayrı bir uygulama kurmanız gerekecek. Burada desen kilidi eklemek için iPhone’unuza yükleyebileceğiniz en iyi uygulamalardan biri olan AndroidLock uygulaması.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone telefonunuza Android Lock uygulamasını kurmak ve kullanmak için;

1 – Öncelikle Cydia Store henüz iPhone’unuzda yüklü değilse yükleyin. Cydia mağazasının tam olarak ne olduğunu bilmeyenler için şunu söyleyelim; Apple App Store’a benzeyen ve ücretsiz veya premium uygulamaları kolayca yüklemenizi sağlayan bir uygulama mağazası.

2 – Cydia Store’a gidin ve Android Lock uygulamasını arama yaparak bulun.

3 – Uygulamayı arama sonucunda bulduktan sonra indirip yükleyin.

4 – Uygulamayı etkinleştirmek için “Ayarlar > AndroidLock > Desen Seçeneklerini Değiştir” yolunu izleyin.

5 – Şimdi iPhone’da desen kilidi olarak istediğiniz deseni çizin. Desen kilidi başarıyla etkinleştirilecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone Desen Kilidi Ekleme

Android’in tersine Windows Phone telefon dahili bir model kilidi sağlamıyor. Ayarlayabildiğiniz tek kilit Windows Phone telefonlar tarafından sunulan tek güvenlik kilidi şifre kilididir. Bu nedenle Windows Phone telefonunda model kilidi eklemek için Windows Phone telefonunuzda Model kilidini ayarlayabileceğiniz başka bir uygulama yüklemelisiniz. Desen kilidi eklemek için uygulamanın Mağazasında yükleyebileceğiniz birçok uygulama var. Burada bazıları için en iyi uygulamalardan bahsedeceğiz. Bu kalıp kilit uygulamaları mobil cihazınızda yüklü olan farklı uygulamaları kilitlemek için model kilidi eklemenizi sağlar.

Smart App Lock

Bu uygulama Windows Phone telefonunuz için en iyi desen kilidi uygulamalarından birisi. Windows Phone telefonunuzda kurulu olan uygulamaları yalnızca siz bu uygulamalara erişebilmenizi sağlayacak şekilde kilitleyebilmenizi sağlar ve başka hiç kimse mesajları, fotoğrafları v.b. göremez veya okuyamaz. Ayrıca uygulama model kilidi ile eşleştirmek için desen kilidini özelleştirmenizi sağlar. Daha orijinal görünmesi için telefonun temasını kullanın.

Uygulama aynı zamanda orijinal görünmesini sağlamak için desen kilidini telefonun temasıyla eşleştirmek için özelleştirmenizi sağlar. Uygulamayı Windows Phone telefonunuza yükleyin ve kilitlemek istediğiniz uygulamalarda istediğiniz kilidi ayarlayın. Sonrasında bir uygulama açtığınızda Desen kilidi görünecek ve doğru desen çizildikten sonra o uygulamanın içeriğine erişebileceksiniz.

Smart App Lock İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com